• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikilem yaşamaktan sıkıldım :(

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
iyi günler kızlar. ben üni 2. sınıf öğrencisiyim ve liseden beri 3.5 senedir konuştuğum bi sevgilim var. bunca yıldır aramızda artık samimiyet, güven oluştuğu halde onu aileme bi türlü anlatamıyorum, daha doğrusu onlar çocukla tanışmayı kesin dille reddediyorlar. altını çiziyorum hem de tanımıyorlar. arkadaşlarım ve bazı kuzenlerim ile bizi birbirimize yakıştırıyorken ailem nuh diyor peygamber demiyor. erkek kardeşim olacak o hıyar da son zamanlarda istediği şeyleri yapmazsam aileme söylemekle tehdit etmeye başladı. hem kültürel farklılıklar (o Boşnak ben Aleviyim) hem de bizimkilerin kafasındaki mükemmeliyetçi senaryolar yüzünden yaşamaktan bile soğudum. böyle zamanları yaşamış kişilerin tecrübesine ihtiyacım var. aileme rest çekmek veya onları reddetmek kesinlikle istemiyorum lakin meslek sahibi olduğum zaman bile düşüncelerime saygı duymayacak olurlarsa onlara inat hiç kimseyle evlenmem.

su an evlenecek değilsin, daha okulun bitmemiş. evleneceğin zaman düşün bunları. şu anda ailenle boş yere gerginlik yaratmaya ne gerek var

aynı fikirdeyim
okul bitene kadar kim bilir ne gelişmeler olur
boşa demiyorlar gün doğmadan neler doğar
şimdiden aileni karşına almana, moralini bozmana gerek yok bence de:KK31:

Seni tehdit etmesine takıldım ben :KK12:Bence hiç tanıştırma daha 2. Sınıftaymışsın zaten niye bu kadar sıkıntı yaptınız ki

Nasıl bir yardım bekliyorsunki? Evlenecek zamanın gelmemiş henüz okulunu bitir biraz olgunlaşmayı bekle öyle evlen..
Ailen de küçük oldugunu düşünüyodur şuanda..
25inden önce evlenip gelip burda dert yanma sonra..hayaller başkaa hayatlar başka...

Ortak yanlarimiz cok :-) bende 2. sinifim lisefen beri uzun iliskim var aleviyim ama okul bitmeden is sahibi olmadan tanistirmicam. Babam bu yasta musaade etmez . Sende oyle yap tam olgun bir birey olarak karsilarina cikarsan din mezhep farkini cok irdelemezler daha erken

Back
X