• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikilem yaşıyorum evlenmek üzere tanıştırıldım 10 yaş fark var

eşim ve benim aramda 8,5 yaş var. eşim yaşını göstermiyor.... ayrıca eşim amcamdan 1 yaş büyük :1: çok komik dimi... eşimi sevdiğim için sorun olmadı.

senin için yazacağım şey; hoşlanmamışsın, için ısınmamış, boşver ozaman...
 
Şu an tanıştığım biri var ve onu insan olarak sevmek dışında duygusal bir hissim olmadığını düşünüyorum. Buna rağmen onu tanımak için çaba gösteriyorum çünkü insan olarak çok iyi biri ve kişiyi sevdiren de bir hareketi değil midir? EN azından tanımaya çalış, ama bunu tanışma aşaması olduğunun altını çizerek yap ki iki taraf da rahat olsun.
 
duygusal olarak bir şeyler hissetmediyseniz bulaşmayın bence sonra pişman olursunuz ama mantık evliliği yapmak istiyorum diyorsanız orasını bilemem.
 
çok şaşırdım yorumlara . 10 yaştan bahsediyoruz . 10 yaş nedir ki bir erkekle kadın arasında . kadın 30 erkek 40 yaş tam da ideal bir yaş farkı bence . ben hep olgun erkeklerden hoşlanmışımdır . ve bence bu tür evlilikler daha sağlam gidiyor . yaşıt olunca adam bir yaştan sonra karısını yaşlı buluyor beğenmiyor kadınlar erken çöker çünkü . buda hormonaldir . 40 yaşında bir erkekle 40 yaşında bir kadın aynı gözükmez . bence erkek her zaman büyük olmalı . eskiler birşey biliyormuşta ondan böle yapıyorlarmış . erkeğin olgunu makbuldür . seni el üstünde tutar daha çok kıymet verir . ben böle düşünüyorum . aksi düşünenler olabilir . ama bir çok çifti inceledim ve erkeklerin daha genç kadınlara daha ilgili ve şefkatli davrandıklarını gördüm . 10 yaş hiç fazla bir yaş farkı değil .
ama elektirik alamadıysan o ayrı tabi ....
 
Onemli olan karakterlerin uyusmasi. Kimi yasindan olgun olur,daha sakin yasamayi sever,kimisi de tam tersi. 30a 40 yasli degil. Erken cokme meselesine gelince de bu kisinin hayat tarziyla da cok alakali. Kimi 30unda 40 gibi gosteriyor kimi 40 inda tas catlasin 34. Onemli olan aldigin elektrik ve uyum.
 
Back
X