- 22 Kasım 2010
- 11.362
- 20.399
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Onlar da kimyasal içeriyor. Saçım su an üç renkli resmen, işimi görmez yani.Ben de işin görüşünü bilmiyorum ama az kalmış zaten canım istersen geçici boya sık bi süre.
Saçım rengarenk olmasa takmayacağım ama beyazlarim, acik kahve kendi rengim ve uçlar sarı:/Boyamayın kafanız, içiniz rahat etsin arkadaşım.
Benim de beyazlarım bol, biraz geçse Akgandalfa bağlayabiliritem mevcut; hamilelikte boyamadım, emzirmenin ilerleyen günlerinde boyadım bir iki gün boşa sağdım tamam. Az zamanınız kalmış, çok mu kötü hissediyorsunuz kendinizi? Biraz daha bekleseniz? Şey gibi düşünün, saçınızı dinlendirdiğiniz mola gibi.
Benim de saçımin yarısı balyaj diplerden diger yarıya kadar da beyazla karışık kahve. Acaba diplere değdirmeden üste de balyaj mi attirsam ben de? Yıkarken tene temas ediyor gerci.Ben boyattım hamileyken. Benımde beyazım var Dip yaptırmadım, organik boyaların hem fiyat hem performans bakımından memnun kalınmadıgını biliyorum. İndirimleri yakalarsan ha ne ala. Peki naptırdım benim sacım ombrelı dip boyanın Uzerıne ombre ler basılıyor kulak hizasından. Fakat hamilelikte dibe 1 cm kala dibe degdırmeden paket attırdım ince ince beyazların dikkat cekme sını engelledik iki kere yaptırdım. Daha sonra dogum dan 20 gun sonra tamamen eski usul boyamaya devam ettım
Normalde hic dip bırakmayan biriydim aylardır boyamadım beyazlarim nasil gözüme batıyor bi bilsen.Doğuma bir şey kalmamış. Yazık bebeğe. Bekle bence
Hii anladım bebeğin için sabretmeni öneririm ama çok rahatsız ediyorsa en doğalıyla boya. Boyayanlar var durmuştum.Onlar da kimyasal içeriyor. Saçım su an üç renkli resmen, işimi görmez yani.
Saçım rengarenk olmasa takmayacağım ama beyazlarim, acik kahve kendi rengim ve uçlar sarı:/
Tabi ki guzelligim diyecek halim yok elbette ama sac boyasına gelene kdr su an elimde tuttuğum tel bile daha zararlı olabilir. Zaten ful kimyasallarla dolu bi dunyaya doğacak. Sadece sac boyasından sakınarak ne kdr koruyabilirim onu diye düşünüyorum.Bebeğiniz mi önemli güzelliğiniz mi?
Ben yaptım çocuğuma bir şey olmadı diyenler nereden biliyor çocuğun içten içe nasıl etkilendiğini?
Doktorum boyatabilirsin diyor. Ama bi önceki doktorum organik vs yalan hicbir sekilde boyatma demisti. Zaten nette yerli yabancı makaleler dahil bayagi bir araştırdım. Bu konu tip dünyasının uzlasabildigi bi konu değilmiş cunku hamile insanlar uzerinde deney yapilamiyor hâliyle . Mantıken kimbilir farkına vermediğimiz neler neler etkiliyo anne karnındaki bebegi ama bari boyası eksik kalsin denebilir tabii. Veya bu da olsun bsy olmaz denebilir.Bi sürecik idare edecek yerim kalmadı, çok takıyorum derseniz doktorunuza danışarak karar verin derim. Ben pek sallamadım hani, benim de sürekli renk değişimi olur saçlarımda; bak bundan 3 ay kadar önce belki mavi saçlıydım, ondan önce de çok renk denedim ama çocuk zamanı işte bıraktım ne olur ne olmaz diye. Ekleyeyim hatta bi saç boyama maceramı buraya:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sonunda-saclarimin-basina-ciktim-d.1086463/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/derdim-kaynanam-degil-ama.1086481/
Ben elimden geldiğince sabrettim, beyazım da çoktur, 3-4 renk olduğu da oldu saçlarımın. İşte dinlence, bakım gibi düşünürseniz daha rahat hissediyorsunuz. Saçınız uzunsa modelleri ona göre seçersiniz, toplarsınız saçı, çok belli etmez vb. Tabi ben böyle yaptım ama siz doktorunuza danışarak kendinize uygun karar alırsınız, içiniz daha rahat eder.
Koruyabildiğiniz kadar koruyun.Tabi ki guzelligim diyecek halim yok elbette ama sac boyasına gelene kdr su an elimde tuttuğum tel bile daha zararlı olabilir. Zaten ful kimyasallarla dolu bi dunyaya doğacak. Sadece sac boyasından sakınarak ne kdr koruyabilirim onu diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?