ikilemde kaldım ne yapmalıyım?

Bence bunu yapmayin
Herkes hemen bosanirim mahvederim vs der
Sonra ogrendiginde bosanamazsa daha da mahcup olur size
Doğru diyorsunuz. Sözler ile icraat bir olmuyor. Genelde mangalda kül bırakılmıyor ama başa gelince, hele ki ortada bir bebek varken ve hormonlar farklı çalışıyorken, affedebilir belki de.. O zaman da tükürdüğünü yalamış olacak, daha mahcup olacak.

hiç karışma derim. eğer bu tür şeylere devam ederse eşi zaten anlar herhalde.
bence sen kocanı bu adamdan kurtarmaya bak görüşmesinler.

İşte sonradan yüz göz olmuş olacak mıyız, boşanmazsa bir de benden utanır mı arkadaşım diye sorular kurcalıyor kafamı. Daha yüz yüze gelmedik buluşunca dayanabilir miyim bilmiyorum. Göz göre göre kandırılmayı bilmeyi ben isterdim şahsen
Cok cok yakin bir arkadasiniz degilse o kadin, karismayin diyorum yine de.

Bu kadar dert edecek birsey yok sizin acinizdan.

Adam şaka diye kıvırmış.
Siz söyleseniz,bu kez de karısına kıvıracak,kadın da belki büyütmeyecek.
Olan size olacak.
Şimdilik sessiz kalın,karışmayın demek istiyorum ben de.
Allah ıslah etsin o uçkur meraklısını da.
İnşallah yapmamıştır,yapmaz...

Söylemeyin derim. Aldatıldığını kadınlar hissediyor, BDV'de "Aldatılıyor muyum acaba?" diye konu açan hiçbir kadın salak değil. Hissediyor ama "inanmak istemiyor" mevzu tamamen bundan. Eşinin aldattığını gözüyle görse de kulağıyla duysa da bazıları inanmamayı seçiyor çünkü düzeninin bozulmasından, yeni bir hayatta mücadele etmeye çalışmaktan korkuyor. Bunun yerine daha acısız ve daha kolay bir yol olan "Mutluluğumu kıskanıyorlar" isimli bir pembe bulut içerisine girip arkadaşını suçlamayı tercih edebiliyor. Üç maymunu oynasın, o da mutlu olsun kocası da. Zaten iradesi konusunda endişeleriniz varmış, hiç söylemeyin derim ben.

Anlatmadım 4 yıl oldu hala anlatmadım benzer birşey başıma geldi eşimin yaki n arkadaşı hep birlikte görüşürüz yani eşlerle hamileydi kadın bu dangalak çalışıyorum deyip masaj salonu adı altında malum.yere gitmiş ve ordan geldiğinde esimlere anlatmış ballandıra ballandıra benimkinin ağzında da bana bakla ıslanmaz herşeyi anlatır kaçırdı ağzından ama o kadının halini düşündükçe diyemedim bisey ki deseydim büyük ihtimal ayrılmazdı çocuk doğdu büyüdü şimdi utanmadan ona kızım diyor bazıları çok karaktersiz ben utanıyorum gördükçe

Söylemeyin diyelim ki söylediniz en sonunda siz kötü olacaksınız hem sizin bildiğinizi bilen de yokki

Söylemeyin sonra siz kötü olursunuz
Kadincagiz sütten kesilmesin üzüntüden
İyilik değil kötülük yapmis olursunuz

En çok oraya takıldım ben de ya. Midem bulandı. Eve sokacaktı belki de soktu bile haberim yok. Eşimden yüz bulamadı ama bana yapmıştır gibi geliyor. Bir yandan da şöyle düşünüyorum bu benim için bir boşanma sebebi ama arkadaşımdan o kadar emin değilim o yüzden çok kararsız kaldım.
Boşanıp boşanmayacağına biz karar veremeyiz zaten. Herkesin bi sınırı var. Arkadaşının sınırıda bu olur belki. Kendisi öğrensin, dilerse gözünü kapatsın yalan farzetsin, dilerse kanıt bulsun boşansın. Siz sadece gördüğünüzü söylemekle yükümlüsünüz.

eşimle konuştum gece. Okuduğumu söyledim mesajları. Sonradan yüz yüze ya da telefonda konuştunuz mu yapmış mı öyle bi şerefsizlik dedim. konuştuk ama sormadım o da bişey söylemedi dedi. Sence yapmış mıdır ya da yapmasa bile bu kadarı bile yeterli değil mi dedim. Herkesi kendinle bir tutuyosun ben senin böyle bişeyi kaldıramayacağını bilirim ama ... İçin aynı şeyi söylemeyeceğim. zaten mertin bu muhabbetleri ilk değil konuşurken de çok zevzeklik yapar.belki kadın da biliyordur ama göz yumuyordur aile içine sakın sen karışma diyor.

Karaktersiz bebeğinden utanır insan yaa şeref yoksunu birde eve getirecekmiş ahlaksız. Ayyy çok sinirlendim. Açıkçası ben bilmek isterdim.

Ben üniversite deyken çok sevdiğim bi hocamın eşinin aldattığını öğrendim eşide başka bölümdeydi bi arkadaşm daha biliyordu o ağzından kaçırdı bana ama kadın da doçent o kadar güzel naif hoş yani çevremdeki en mükemmel insanlar dan diyebileceğim birisi kocası da o kadar zıttı çirkin ezik hatta statüsü de düşük eşinden neyse ben öğrenince vicdanen duramadım ama hocam nasıl söylenir iki gün kıvrandım odasına gidiyorum geliyorum bi çay içiyorum söyleyemeyip kalkıyorum sıkıntın mı var canım anlatamayacğın bişeymi ben sana her konda yardımcı olurum diyince tutamadım kendimi oturdum anlattım sadece kadın bilmiş oldu kiminle aldattığını öğrenmiş oldu aylarca bildiğini fark ettirmeden eşini kurtarmaya çalıştı avukatlara bi çok şey danışttık öyle oldu böyle oldu sonucunda hiç bişey olmadı malesef her zaman bana karşı karışık sevgiyle mahcubiyet değişik hisseder acaba söylemeseydim daha mı iyiydi diye düşündüğüm de olmadı değil ama başkası böyle bişeyi bilse benim için anlatmasını isterim ama herkes o kadar cesaretli ve kaldırabilecek şekilde olmuyor birde elinizde ispat yok ama ben olsam şey yaparım bu zamanda eşlerin çok aldatma meyillerinden bahseder belki kafamdan kk dan okudum dediğim kendi hayatjna bağdaştıracağım bi hikaye anlatır gözünü açmaya çalışırım şüphelenip daha dikkatli olması için ama birebir bişey söylemem nasılsa eşi kandırır bi şekilde

Herkese iyi akşamlar. İlk kez konu açıyorum bayadır bu forumdayım. Bir konuda çok kararsızım aslında net ve kararlı bir insanım ama hassas dengeler söz konusu olunca insan cidden başka fikirleri alma ihtiyacı hissedebiliyormuş.

Benim bir arkadaşım var çok yakın değiliz ama uzak da sayılmayız. Arkadaşım evli, birkaç aylık bir bebeği var. Eşiyle de tanışıyorum bizim vasıtamızla eşlerimiz de görüşüyor.

Geçen gün eşimin telefonundan whatsapa girdim kendime fotoğraf atmak için bu arada asla karıştırmam telefonunu. Ama arkadaşımın kocasıyla konuşmuş ve eşim atmış son mesajı mesaj çok ilgimi çekti, açtım okudum konuşmayı.
Bu herif bozuntusu bir güzel eşime demişki: "haftasonu ... Annesine gidecek bir tane ayarladım, mekanda takılacaz sonra eve getireceğim şöyle iyimiş böyle iyimiş" bu minvalde mide bulandırıcı şeyler. Eşim de demiş nerden çıktı oğlum bu mesele? O da yazmış ki "la yapacağım yok şaka yapıyorum seni zarflıyorum." Eşim bunun üzerine "yanına adam arıyosan beni karıştırma işine karışmam ama sana da tavsiye hiç girme bu işlere " gibisinden bişe yazmış.

Eşimin son mesajı bu. Adam okumuş ama cevap yazmamış. Sonrasında yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Bundan önceki konuşmaların hepsine baktım normal erkek muhabbeti fazla konuşma yok eski tarihlerden bu yana çok yazışmamışlar.

Şimdi sorumu tahmin edersiniz: arkadaşıma söylemelimiyim? İçim içimi yiyor günlerdir. Arkadaşım sosyal medyada eşiyle foto paylaşmış görünce o kadar üzüldüm ki. Siz olsaydınız ne yapardınız? Ben bu tip durumlarda eğer karşındaki boşanacaksa söyle diyorum ama ben emin değilim bundan pek. Kafam çok karışık:KK43:

Karışmayın bence sonra olay size patlar. Adam öyle bir sey yapıyorsa eninde sonunda ortaya çıkar ama şuan kesin bile olmayan bir şey var ortada. Belki de gerçekten zarf attı bilemeyiz.

Çok yakın değilseniz boşverin demeyin bişey.
Şerefsizlik yapan adamları malesef eşleride az çok biliyor. Bu adamda o kalemde bir adam belli. Adını koyamasada arkadaşınız mutlaka hissediyordur zaten.

Eşinize msj o gördüğünüzü söyleyin oda arkadaşına söylesin en azından sizin arkadaşınıza söylersiniz diye kendine çeki düzen verir

Back
X