- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bir daha konu açmıştım evlenmek istemiyorum hazır değilim diye ama seviyorum işte direk bitsin ozaman diyemiyorum. bu bölümde olmak istemiyorum diye neredeyse hergün ağlıyorum..21 yaşındasın seneye evlenmek ne demek? saçmalama. sakın yakma başını. faha çok gençsin. sınava mı giriyosun geçiş mi yapıyosun ne yapıyosan yap ve istediğin bölümü oku bitir. işs ahibi ol. sevgilin de beklemek zorunda. bekleyemem diyosa da kapıyı göster. 21 yaşındaki kıza bu şekilde baskı yapan erkeğe güvenmem ben olsam.
Bir daha konu açmıştım evlenmek istemiyorum hazır değilim diye ama seviyorum işte direk bitsin ozaman diyemiyorum. bu bölümde olmak istemiyorum diye neredeyse hergün ağlıyorum..
Okurken evlenilmezmiş..Hemsirelik istiyorsan ona basla. Sevgilin bekleyemiyosa ve sen de istiyorsan evlenirsin.
Acayip zor bölümler degil neticede evlilikle yürütemeyecek degilsin.
Madem çok sıkıştınız, aklınıza gelmedi mi okurken evlenmek?
25 yaşında. Müdür . İlerde işyeri açmak gibi de bir hayali var..Sevgilinin isi gucu nedir ona gore hava hos heralde evlenmeye cesaret ettigine gore
Sen bu kadar istiyorsan sana destek olmali
Evlenip de basini yakma kararlarina saygi duymayi ogrensin.
bu konudaki tavrın net olmalı. seviyorsan bile "bitsin o zaman" diyebilmelisin.Bir daha konu açmıştım evlenmek istemiyorum hazır değilim diye ama seviyorum işte direk bitsin ozaman diyemiyorum. bu bölümde olmak istemiyorum diye neredeyse hergün ağlıyorum..
Soyle soyleyim senden bir bucuk yas buyugum ben de 22 yasina girmeme 1 ay kala evlendim ama okulumu bitirmistim ustelik esim de sinava calisiyordu ikimiz calistik yaptik. Burda adam ununu elemis elegini asmis sana engel olmaya calisiyor. Bence hic hos bir durum degil. Iyi dusun. Muhendislik kazanirsan evlenme olayi olmaz ama hemsirelikte olabilir nihayetinde is bulamama gibi bir sorun yasaman cok dusuk bir ihtimal25 yaşında. Müdür otelde. İlerde işyeri açmak gibi de bir hayali var..
Sevgilin bencillik yapıyor olmasın?Sizce ben bencillik mi ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?