İkilemdeyim yardım lütfen :(

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Slm kızlar bana geçen salı ayın 4 ünde 2 tane 2.gün dondurulmuş embryo transfer yaptılar.İlk 3-4 günüm çok rahatsız ediciydi agri sızılı geçti sanki regl olucam gibi.Her sabah kalkınca aha bugün regl olucam tutmadı diye düşünüyordum.Şimdi şu 2 gündürde hiç bir agrım suzım kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanki tutmamış gibi geliyor.Anlıcanız napıcamı ne düşünücegimi şaşırdım.Test günüm 18 ekimde.Varmı böyle olanınız??

Canim hic belirtilerin ustunde durma her bunyede farkli seyrediyo.kiminde oluyo agri sizi kiminde olmuyo.kimi once basliyo kimi sonra basliyo.sen hic stres yapmadan suan hamileymissin gibi dusun ve test tarihini bekle.insan yapamiyo belirti ariyo ama busefer daha cok kafa karisiyo inan.insallah guzel haberleri alirsin..

Canim hic belirtilerin ustunde durma her bunyede farkli seyrediyo.kiminde oluyo agri sizi kiminde olmuyo.kimi once basliyo kimi sonra basliyo.sen hic stres yapmadan suan hamileymissin gibi dusun ve test tarihini bekle.insan yapamiyo belirti ariyo ama busefer daha cok kafa karisiyo inan.insallah guzel haberleri alirsin..

Canım hiç kafana takma benim transferin üstünden 20 gün geçti.. Tık yok.. Ama dün keseyi gördüm hcg katlanması da gayet güzel.. Bende ama hiç belirti yok.. Ne ağrı, sızı, bulantı.. Yokkk.. Hayırlısıyla Bebislerini kucağına alırsın inşallah..

Slm kızlar bana geçen salı ayın 4 ünde 2 tane 2.gün dondurulmuş embryo transfer yaptılar.İlk 3-4 günüm çok rahatsız ediciydi agri sızılı geçti sanki regl olucam gibi.Her sabah kalkınca aha bugün regl olucam tutmadı diye düşünüyordum.Şimdi şu 2 gündürde hiç bir agrım suzım kalmadı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sanki tutmamış gibi geliyor.Anlıcanız napıcamı ne düşünücegimi şaşırdım.Test günüm 18 ekimde.Varmı böyle olanınız??
benim de hamilelik belirtim pek olmadi ama pozitif sonuc almistim. malesef kimyasal gebelik oldu benimki :( belirti arama kendini hamile ilan et bu dönemin tadini cikart. olaki negatif sonuc alirsan o zaman üzülürsun simdiden stres yapma

Sagolun desteginiz için ama artık ümidim kalmadı çünkü belirtilerim tam regl gibi.Bir sıcak bastı dün gece ayaklarım sızlıyor ve hiç agrım yok .Dahada birhafta var test günüme.Test günüm tam regl günüme denk geliyor.Beklemekten başka çarem yok hayırlısı.İlk denenemde böyle olmuştum ve sonuç Negatif :(

Back
X