ikili tarama? siz olsanız?

Geçmiş olsun benim kardeşime de yaşattılar aynı sıkıntıyı. Bende size bir perinatolog önerebilirim. Ayrıntılı ultrasonu yaptırdığı yerdeki dr down sendromu olabilir demiş. Hem de ciddi epey. Kaç dra gittiler dün de en son güzel bir perinatoloğa gittiler ve ayrıca bu testi de yaptırıp kanını yurtdışına gönderdiler.

Geçmiş olsun benim kardeşime de yaşattılar aynı sıkıntıyı. Bende size bir perinatolog önerebilirim. Ayrıntılı ultrasonu yaptırdığı yerdeki dr down sendromu olabilir demiş. Hem de ciddi epey. Kaç dra gittiler dün de en son güzel bir perinatoloğa gittiler ve ayrıca bu testi de yaptırıp kanını yurtdışına gönderdiler.
Çok teşekkür ederim kararımı verdim yaptirmayacagim canım bu testlerin sonu gelmiyor ama belki yaptırdığım testleri başka doktora gösteririm çünkü bana söylenen sadece yaş riskim olduğu başka hiçbir şeyde sorun gözlemlenmedi bebeğin herşeyi iyi hiç bir sorun yok dendi ne tarama testleri ne de ayrıntılı ultrasonda olcumlerinde sıkıntı çıkmadı bebeğe dair hiçbir sorun saptanmadi ama ticarete mi döktüler anlamıyorum bu saatten sonra aramışlar yaştan dolayı riskiniz var diyip şimdi huzursuz ediyorlar. Yaptırsam ne olacak ki diyorum herşey Allahtan bu kadar biziklamak fazla olacak kızımdan asla vazgeçemem... Allah hepimizin yavrularını korusun dua ediyorum sürekli... Sağlıklı sıhhatli olsunlar ömür boyu..

kızlar merhaba,
şuanda 24 haftalık hamileyim, geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim ve oradaki doktor yaptırdığın tarama testlerine de bakalım dedi. ve bana değerin yüksek çıkmış doktorunuz ilave test istedi mi dedi tabi ben şok oldum çünkü kendi doktorum sorun yok demişti test sonuçlarıma. (ayrıntılı ultrasondan zerre keyif alamadım o kadar moralim bozuldu ki...)
Hemen kendi doktorumun yanına gittim ve durumu anlattım bana yaş riskin var dedi (yaşım 34) yüzde yüz emin olmak istiyorsanız nifty ya da amniosentez dedi ama benim kafamda dünya kadar şüphe oluştu açıkcası düşünmekten uyku uyuyamıyorum geceleri.. ne yapmalıyım siz olsanız ne yaparsınız?
bilgisi olan arkadaşlar ekteki test sonucuma bir bakabilir mi?
deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İyi de risk değerleriniz gayet iyi görünüyor. Yaş riski sizin yaşınızdaki herkes için geçerli değil mi zaten?

İyi de risk değerleriniz gayet iyi görünüyor. Yaş riski sizin yaşınızdaki herkes için geçerli değil mi zaten?
Aynen ama böyle ısrarla söyleyince doktor insan huzursuz oluyor hele ki bu dönemde ama karar verdim yaptırmayacağım canım

Back
X