Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu asil sonucunuz değil, ense kalınlığı yaşınız ve bu sonuçlar istatistiki olarak değerlendirilip bir grafik haline getirirlir sonucunuz odur doktorunuzdan edinebilirsinizEki Görüntüle 3233884
Kızlar yardımcı olur musunuz? Ense kalınlığı va ölçüldü hiç hir sorun çıkmadı buda ikili sonucu ben anlayamadım da11+3 haftalığız şuan
![]()
Merhaba Banada önerdiler siz yaptırdınız mı ?Merhaba bende 13. Haftada yaptırdım ikili tarama . Riskim 1:137 çıktı ense kalınlığı 1.49mm. Kan sonucumda risk yüksekmiş amniyosentez önerdiler
16. Haftada yaptıracağım kısmetse . Doktor en net sonucu amniyosentez verir dedi. Siz neye karar verdiniz? Dilerim sonuçlarımız güzel çıkarMerhaba Banada önerdiler siz yaptırdınız mı ?
Bunun yorumlanmış halini veriyorlar yaptırdığınız yerde hanımefendi. Bu net bir şey söylemez. Yaş kan ve ensenin ölçümleri dikkate alınıp belirle parametrelerle hesaplanıp yorumlanıyormuş. Dilerim güzel sonuçlar alırsınız alırızEki Görüntüle 3233884
Kızlar yardımcı olur musunuz? Ense kalınlığı va ölçüldü hiç hir sorun çıkmadı buda ikili sonucu ben anlayamadım da11+3 haftalığız şuan
![]()
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben yaptırmaya karar verdim şuan 15.haftadayım haftaya randevu alacağımBunun yorumlanmış halini veriyorlar yaptırdığınız yerde hanımefendi. Bu net bir şey söylemez. Yaş kan ve ensenin ölçümleri dikkate alınıp belirle parametrelerle hesaplanıp yorumlanıyormuş. Dilerim güzel sonuçlar alırsınız alırız![]()
Bende haftaya amniyosentez için randevu aldım . Dilerim tekrar burada güzel haberleri veririz birbirimizeAmin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben yaptırmaya karar verdim şuan 15.haftadayım haftaya randevu alacağım
Merhabalar . Bende haftaya 25.de amniyosentez yaptıracağım. Benim sonucum 1:137 çıktı . Riskliymiş . Nıptı eşimle istemedik amniyosentez daha geçerli olur dediler. Aslında nipte, amniyosentez de birbirine yakın derecede doğruluk payına sahip testlermiş. Fakat ben çevremden nıpti yüksek amniyosentez i düşük çıkan çok duydum. Yani anne karnı belirsiz bir şey . Etraftan o kadar çok kötü şey duyup sağlıklı çocuklara sahip olanları gördüm. (Çok çok şükür) . Benim kuzeniminde ikili taraması yüksekti onlar amniyosentez yaptırmadan detaylıya gittiler her şey normal çıktı doktoruna çok güveniyordu ve doğum yaptı şükür sağlıklı bir bebeği var . Dilerim bizlerde güzel sonuçlar alırız. İnsanın neye inanası gelmiyor . Sadece bildiğimden değil araştırmalarımdan yola çıkarak söylüyorum bu ikili taramalar genelde 3 lü kombinasyon ile belli oluyormuş ense ölçüsü yaş pappa ve free beta hcg bende bunlardan beta hcg yüksek çıktı . Hani belki hepsi yüksek olsa olumsuz düşüneceğim karamsarlığa kapılacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun .Merhaba
Benimde ikili testi sonuclarim düşük riskli olarak çıktı doktorum daha sonra nıpt testine yönlendirdi gelen sonuç yüksek riskli olarak çıktı başka doktor aratirip prof. Bir doktor bulduk ona gittik testlerle birlikte ve ayrıntılı ultrasonda bebeğe baktı herşeyin gayet iyi olduğunu bir sikinti görünmediğini söyledi testlerle gelmeseydiniz ben gayet sağlıklı bir bebeginiz vardı derdim dedi. Ama içinizin rahat etmesi için amniyosentez önerdi bu arada bebeğim 14+4 gunluktu şuan 15 haftalık olduk ve ayın 29nda amniyosentez yaptıracağız . Sonuçlar bu şekilde değişebiliyor mu acaba .
İnşallah olumlu sonuçlar alıp bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.son gittiğim doktorumda testlerde yanılma.payi olabilir dedi bilmiyoruz herşeye hazırlıklıyiz.insallah sizde güzel sonuçlar.alirsinizMerhabalar . Bende haftaya 25.de amniyosentez yaptıracağım. Benim sonucum 1:137 çıktı . Riskliymiş . Nıptı eşimle istemedik amniyosentez daha geçerli olur dediler. Aslında nipte, amniyosentez de birbirine yakın derecede doğruluk payına sahip testlermiş. Fakat ben çevremden nıpti yüksek amniyosentez i düşük çıkan çok duydum. Yani anne karnı belirsiz bir şey . Etraftan o kadar çok kötü şey duyup sağlıklı çocuklara sahip olanları gördüm. (Çok çok şükür) . Benim kuzeniminde ikili taraması yüksekti onlar amniyosentez yaptırmadan detaylıya gittiler her şey normal çıktı doktoruna çok güveniyordu ve doğum yaptı şükür sağlıklı bir bebeği var . Dilerim bizlerde güzel sonuçlar alırız. İnsanın neye inanası gelmiyor . Sadece bildiğimden değil araştırmalarımdan yola çıkarak söylüyorum bu ikili taramalar genelde 3 lü kombinasyon ile belli oluyormuş ense ölçüsü yaş pappa ve free beta hcg bende bunlardan beta hcg yüksek çıktı . Hani belki hepsi yüksek olsa olumsuz düşüneceğim karamsarlığa kapılacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun .rabbim hayırlı sonuçlar versin .
Benim risk 1:588 çıktı ikili taramadaMerhabalar . Bende haftaya 25.de amniyosentez yaptıracağım. Benim sonucum 1:137 çıktı . Riskliymiş . Nıptı eşimle istemedik amniyosentez daha geçerli olur dediler. Aslında nipte, amniyosentez de birbirine yakın derecede doğruluk payına sahip testlermiş. Fakat ben çevremden nıpti yüksek amniyosentez i düşük çıkan çok duydum. Yani anne karnı belirsiz bir şey . Etraftan o kadar çok kötü şey duyup sağlıklı çocuklara sahip olanları gördüm. (Çok çok şükür) . Benim kuzeniminde ikili taraması yüksekti onlar amniyosentez yaptırmadan detaylıya gittiler her şey normal çıktı doktoruna çok güveniyordu ve doğum yaptı şükür sağlıklı bir bebeği var . Dilerim bizlerde güzel sonuçlar alırız. İnsanın neye inanası gelmiyor . Sadece bildiğimden değil araştırmalarımdan yola çıkarak söylüyorum bu ikili taramalar genelde 3 lü kombinasyon ile belli oluyormuş ense ölçüsü yaş pappa ve free beta hcg bende bunlardan beta hcg yüksek çıktı . Hani belki hepsi yüksek olsa olumsuz düşüneceğim karamsarlığa kapılacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun .rabbim hayırlı sonuçlar versin .
Benim ki daha yakın anladığım kadarıyla . İçimizi ferah tutalım güzel şeyler olsun. Benim doktorumda bu ikili ihtimal testidir umutsuzluğa kapılmayın doğru sonucu amniyosentez verir dedi . Direk amniyon sıvısından alınacağı için %99 %100 e yakın sonuç veriyormuş. Güzel haberlereBenim risk 1:588 çıktı ikili taramada
Evet yanılma payı ,karışıklık, doğru ayrıştırma yapılamaması vs bunları göz ardı etmemek lazım aileler olarak. Zaten iyi bir perinatolog özellikle 4d ultrason ile bakan. ilerleyen haftalarda kuşku kalmaması için gitmeyi düşünüyorum ben . Zaten en kötü en en kötü durumda netlik kazandı diyelim olumsuz sonuçlar 30. Haftaya kadar sonlandırma olabilir dediler . Bu zor bir karar en son bile düşünülecek bir şey değil ama . Yolun başındayız daha içimizi ferah tutalım .İnşallah olumlu sonuçlar alıp bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.son gittiğim doktorumda testlerde yanılma.payi olabilir dedi bilmiyoruz herşeye hazırlıklıyiz.insallah sizde güzel sonuçlar.alirsiniz
Bir şey yoksa yoktur . Ama ilerleyen haftalar da bebek daha da büyüyeceği için daha net görülür organlar. Dualarım sizinle . İnanıyorum amniyosentezimiz temiz çıkacaktır.Detaylı ultrasonda birşey çıkmadı en ufak bir bulguya rastlamadi doktor 14+4 günlükken yapıldı detaylı ultrason acaba erken baktığı için mi öyle çıktı
İnşallah ben sizin haberlerinizi de bekliyorumBir şey yoksa yoktur . Ama ilerleyen haftalar da bebek daha da büyüyeceği için daha net görülür organlar. Dualarım sizinle . İnanıyorum amniyosentezimiz temiz çıkacaktır.