B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #1 Kızlar düşük risk geldi ama papp-a mom değeri: 0.40 düşük bu değeri düşük olup sağlıklı doğum yapan var mı? Kombine risk 1:2514
Kızlar düşük risk geldi ama papp-a mom değeri: 0.40 düşük bu değeri düşük olup sağlıklı doğum yapan var mı? Kombine risk 1:2514
K karcicegi01 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2026 Mesajlar 26 Emoji Skoru 9 Puanlar 1 Yaş 27 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #2 bilinmeyenselen .!.: Kızlar düşük risk geldi ama papp-a mom değeri: 0.40 düşük bu değeri düşük olup sağlıklı doğum yapan var mı? Kombine risk 1:2514 Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde ppa 0.38 geldi risk 1.2750 benimde perinatolog bir şey söylemedi normal dedi
bilinmeyenselen .!.: Kızlar düşük risk geldi ama papp-a mom değeri: 0.40 düşük bu değeri düşük olup sağlıklı doğum yapan var mı? Kombine risk 1:2514 Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde ppa 0.38 geldi risk 1.2750 benimde perinatolog bir şey söylemedi normal dedi
B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #3 karcicegi01 .!.: Merhaba benimde ppa 0.38 geldi risk 1.2750 benimde perinatolog bir şey söylemedi normal dedi Genişletmek için tıkla... Araştırma yapınca panik yaptım , doktor fetal yaptırın vs bir şey dedi mi
karcicegi01 .!.: Merhaba benimde ppa 0.38 geldi risk 1.2750 benimde perinatolog bir şey söylemedi normal dedi Genişletmek için tıkla... Araştırma yapınca panik yaptım , doktor fetal yaptırın vs bir şey dedi mi
K karcicegi01 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2026 Mesajlar 26 Emoji Skoru 9 Puanlar 1 Yaş 27 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #4 bilinmeyenselen .!.: Araştırma yapınca panik yaptım , doktor fetal yaptırın vs bir şey dedi mi Genişletmek için tıkla... Genel olarak fetal dnayı öneriyorlar zaten ben yaptırmadım, fakat yaptırmadığım için pişmanım yaptır bence
bilinmeyenselen .!.: Araştırma yapınca panik yaptım , doktor fetal yaptırın vs bir şey dedi mi Genişletmek için tıkla... Genel olarak fetal dnayı öneriyorlar zaten ben yaptırmadım, fakat yaptırmadığım için pişmanım yaptır bence
B bilinmeyenselen Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 405 Emoji Skoru 82 Puanlar 28 Yaş 28 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #5 karcicegi01 .!.: Genel olarak fetal dnayı öneriyorlar zaten ben yaptırmadım, fakat yaptırmadığım için pişmanım yaptır bence Genişletmek için tıkla... Siz kaç haftalıktasınız detaylı ultrason yaptırdınız mı bir problem var mı
karcicegi01 .!.: Genel olarak fetal dnayı öneriyorlar zaten ben yaptırmadım, fakat yaptırmadığım için pişmanım yaptır bence Genişletmek için tıkla... Siz kaç haftalıktasınız detaylı ultrason yaptırdınız mı bir problem var mı
K karcicegi01 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2026 Mesajlar 26 Emoji Skoru 9 Puanlar 1 Yaş 27 24 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi bilinmeyenselen #6 bilinmeyenselen .!.: Siz kaç haftalıktasınız detaylı ultrason yaptırdınız mı bir problem var mı Genişletmek için tıkla... 30 haftalığım detaylıda kalpte delik gördüler fakat 27. Haftada delik göremediler, çok sıkıntılı süreçti Allaha sığındım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
bilinmeyenselen .!.: Siz kaç haftalıktasınız detaylı ultrason yaptırdınız mı bir problem var mı Genişletmek için tıkla... 30 haftalığım detaylıda kalpte delik gördüler fakat 27. Haftada delik göremediler, çok sıkıntılı süreçti Allaha sığındım inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize