Merhaba kızlar.. Ben 13 haftalık hamileyim ve tarama testi yaptrmam lazım fakat fiyatlarını bilmiyorum sigortamız yok devlette ne kadara yaptrırm bilen var mi???
Merhaba kızlar.. Ben 13 haftalık hamileyim ve tarama testi yaptrmam lazım fakat fiyatlarını bilmiyorum sigortamız yok devlette ne kadara yaptrırm bilen var mi???
canım hangi hastaneden bahsediyorsun ben egepole gidiyorum fiyatta sölemediler bana telefonda gelip öğrenmeniz lağzım diolar ama okudugum yorumlara göre 300tllerden bahsediolar.Devlette nekdr bilmiyorum cnm ama hastaneye göre değişiyor 2 li test ck pahali degl bldim kadariyla benm bagkur var ama özelde 20 25 tl falan verdim sanirim pek pahali olacağını sanmıyorum
Ben sifada yaptrmistim 30 40 di sanrm hatrlmyrm ama okdr pahali degldi 4 luyede 40 vermstmcanım hangi hastaneden bahsediyorsun ben egepole gidiyorum fiyatta sölemediler bana telefonda gelip öğrenmeniz lağzım diolar ama okudugum yorumlara göre 300tllerden bahsediolar.
merhaba beylikduzunde hangı hastanede yaptırdınız acaba bende beylıkdızınde kolana gıttım 400 tl istediler. cok pahalı geldı bana sızınkı hangı hastaneydı acabaIkili test ve ense kalinligi olcumu yaptirmistik Beylikduzunde ozel bir yerde sanirim 165 civari bisey vermistik
İzmirde hangi hastanede yaptırdınız acaba.Bende kordondogumu arayıp sordum 200 tl dedilerBunlar nasıl fiyatlar ben doppler ultrason ve kan tahliline 70lira odedim uçmuş bunlar :/İzmir deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?