İkili tarama testi fiyatı???

asiiguzel

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
93
0
6
35
İstanbul
Merhaba kızlar.. Ben 13 haftalık hamileyim ve tarama testi yaptrmam lazım fakat fiyatlarını bilmiyorum sigortamız yok devlette ne kadara yaptrırm bilen var mi???

Merhaba kızlar.. Ben 13 haftalık hamileyim ve tarama testi yaptrmam lazım fakat fiyatlarını bilmiyorum sigortamız yok devlette ne kadara yaptrırm bilen var mi???

Devlette nekdr bilmiyorum cnm ama hastaneye göre değişiyor 2 li test ck pahali degl bldim kadariyla benm bagkur var ama özelde 20 25 tl falan verdim sanirim pek pahali olacağını sanmıyorum

Sigortan olsun olmasın birşey değişmiyor devlet yaklaşık 3 yıldır sigortası olmayan hamile anneleri analık hakkı diye bir sigorta kapsamına sokuyor.ücret ödemiyorsun.bizde kendimiz yatırıyoruz bir sorun çıkmıştı direkt analık sigortasından karşılandi doğumuna kadar karşılıyor. Bebeğinde 18yaşına kadar devlet kapsamında özel hastaneye gidiyorsun normalde bunu biliyorlar aslında ama işlerine gelmiyor.devlete gidince söylerler zaten sana?sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına.

Hamileler devlette sosyal guvencesi olsun olmasin hicbir kontrol test dogum vs. İcin odeme yapmiyorlar. Hatta ilaclarda dahil bunlara. Sadece hastaneye gittiginde vezne kisminda hamile oldugunu belirtip provizyon aliyosun.

Ikili test ve ense kalinligi olcumu yaptirmistik Beylikduzunde ozel bir yerde sanirim 165 civari bisey vermistik

benim emekli sandığım var özelde fark parası olarak 45 tl verdim. bi kısmını devlet karşılıyo die.

Kızlar ben de ikili tarama testi yaptırıcam devletten randevu aldım kadın doğuma böyle mi olması gerekiyor yani orada yaptırıyorlar mı? hiçbirşey anlamadım ben ya perinatoloji uzmanı ölçümü yapıyormuş ultrasonda ve aynı gün kan testi doğru mu? napmam gerek hiçbişey anlamadım

Merhaba bayanlar ben de 1 ay sonra 2'li tarama testi yaptıracağım testi devlet hastanesinde yapan var mı varsa sonucu kaç günde aldı ve hangi hastanede teşekkürler.

Devlette nekdr bilmiyorum cnm ama hastaneye göre değişiyor 2 li test ck pahali degl bldim kadariyla benm bagkur var ama özelde 20 25 tl falan verdim sanirim pek pahali olacağını sanmıyorum
canım hangi hastaneden bahsediyorsun ben egepole gidiyorum fiyatta sölemediler bana telefonda gelip öğrenmeniz lağzım diolar ama okudugum yorumlara göre 300tllerden bahsediolar.

canım hangi hastaneden bahsediyorsun ben egepole gidiyorum fiyatta sölemediler bana telefonda gelip öğrenmeniz lağzım diolar ama okudugum yorumlara göre 300tllerden bahsediolar.
Ben sifada yaptrmistim 30 40 di sanrm hatrlmyrm ama okdr pahali degldi 4 luyede 40 vermstm

arkadaşlarmerhaba, ben ikili test için acıbademden 540 tl, şifadan 400 tl fiyat aldım..20 tl'ye yaptırdıgınız baska bir sey sanırım.

Ikili test ve ense kalinligi olcumu yaptirmistik Beylikduzunde ozel bir yerde sanirim 165 civari bisey vermistik
merhaba beylikduzunde hangı hastanede yaptırdınız acaba bende beylıkdızınde kolana gıttım 400 tl istediler. cok pahalı geldı bana sızınkı hangı hastaneydı acaba

Sizinkiler nasil bi hastaneymis ya alti üstü kan aliyorlar ense olcumune zaten muayne sirasinda ultrasonla bakiyor birde kan aliyolar ilk hamilelimdede ikincidede hep 40 50 vermisimdir en fazla .
400 500 neymiss kiii

Kızlar merhaba, bi şey merak ediyorum. İkili testte kan tahlilini başka bir yerde yaptırıp sonucu doktoruma götürsem olur mu? Ense ölçüsünü zaten kendi doktorumuz muayene sırasında yapıyor değil mi? Bu ikisinin analizi nasıl yapılıyor peki? Hepsini illa aynı yerde mi yaptirmamiz gerekiyor yani ?

Merhabalar,
Ben geçen hafta Bağdat Caddesinde perinatolog Doç Dr Zeki Şahinoğlu'nun özel muayenesinde yaptırdım, benim ikiz gebelik olduğu için 450 TL aldılar ve kan testi sonuçları yanıltıcı çıkabileceği için yapılmadı. Tekil gebeliklerde 350 TL, buna kan tahlili de dahil. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde 660 TL istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…