İkili tarama testi fiyatları

lustral50

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
13
3
arkadaslar ikili tarama testi fiyatlarını bilen varmıdaha6+5teyiz fiyatları arastırıyoruz özel hastanede yaptıranlar kimler

İstanbul ankara izmir özel hastanelerde pahalı .ben özel defne hastanesine sadece 20 lira verdim .bide kan alıp onu istanbula gönderdiler yani düşünün .özel hastaneler büyük şehirlerde soyguncu olmuş .Allah parası olmayana yardım etsin

acaba hangi hastane? ben de eskişehirdeyim 10 gün sonra yaptırıcam 2li taramayı sakarya hastanesi 42 lira dedi.. sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun?
Gercekten okadar zorluyolarki grcen hafta kan grubumu bildigim halde tekrar test yapmıslar nerden kazanırızın derdindeler

ikili tarama testi için çok para almıyorlar bende sgklıyım 20 TL vermiştim, asıl pahalı olan 4lü tarama testi imiş. 100 ile 200 arasında değişiyormuş.

acaba hangi hastane? ben de eskişehirdeyim 10 gün sonra yaptırıcam 2li taramayı sakarya hastanesi 42 lira dedi.. sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun?
sakarya hastanesi özlem hanıma gittim 60muayene ucreti +20lşea almıştı ama bebeğim 1 yaşında o tetste 12.haftada yapıkıyo zam gelmiş olabilir ama özlem hanımı tavsiye ederim çok mennun kaldım

sakarya hastanesi özlem hanıma gittim 60muayene ucreti +20lşea almıştı ama bebeğim 1 yaşında o tetste 12.haftada yapıkıyo zam gelmiş olabilir ama özlem hanımı tavsiye ederim çok mennun kaldım

ben de ramazan bayırlıya gidiyorum memnunum şimdilik ama özlem hanım da aklımda bulunsun. sen doğumunu da mı sakaryada yaptın? memnun muydun hastaneden? bir de normal doğum muydu sezeryan mı? çok sordum kusura bakma ama kafamda bunlar gibi milyonlarca soru var :) anneliğe hazırlanmak zormus

Ikli tarama testi en lüks hastanede bile en fazla 50 tl arkadaşlar.
Zaten kandan yapilan bir kan ölçümüymüs.

ben de ramazan bayırlıya gidiyorum memnunum şimdilik ama özlem hanım da aklımda bulunsun. sen doğumunu da mı sakaryada yaptın? memnun muydun hastaneden? bir de normal doğum muydu sezeryan mı? çok sordum kusura bakma ama kafamda bunlar gibi milyonlarca soru var :) anneliğe hazırlanmak zormus
doğumuda özlem hanım yaptı sezeryan oldum cok rahattı ve kolaydı hastanedende mennundum 3 ay önce ablmda orda özlem hanımda doğum yaptı o da çok mennun kaldı sorun olursa özeldende sorablirsin

X