Bence yaptırma çok gereksiz hiç strese gerek yok tarama sonucta %100 doğru değil ki velevki doğru olsun anne karnında hiç bir şekilde bi tedavi yok .Boşu boşuna stres . Yani doğruluğu kanıtlanmamış bi test bence içinde hiç kuşku merak uyandırmasın boşverHanımlar merhaba. Öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelere de sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben 9+4 haftalık hamileyim. Siz tecrübeli arkadaşlara soruyorum ikili tarama testi yapmalı mıyım? Çok korkuyorum ya kötü çıkarsa hamileliğim bana zehir gibi gelecek. Ama yapmasam da içim de merak kuşku kalacak. Napmalıyım
kötü çıkar diye korkuyorsunuz ama allah korusun böyle bir durum varsa çok çok ileride zaten ortaya çıkacak.. yani iki tip durum var.. bebeğiniz sağlıklıysa ne mutlu.. değilse de ne yapacağınıza karar verme şansınız var yasal bir süreç var.. Allahtandır kabulümdür deseniz bile ona özel şartları oluşturmanız gerekir.. Bilmeniz mutlaka gerekir.. Sağlıkla alın kucağınıza :)Hanımlar merhaba. Öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelere de sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben 9+4 haftalık hamileyim. Siz tecrübeli arkadaşlara soruyorum ikili tarama testi yapmalı mıyım? Çok korkuyorum ya kötü çıkarsa hamileliğim bana zehir gibi gelecek. Ama yapmasam da içim de merak kuşku kalacak. Napmalıyım
Aynen canım bende aynı fikirdeyim. Ben bu çocuğu aldırma gibi bi düşünceye sahip değilsem niye kendimi uzuyum ki boşunaBen şuan 14+5 ım canm bn yaptrmadm ve hiç pişman değilim. Kendime şunu sordum "sonuç riskli çıkarsa ne yaparm"
hiç brsey ne olursa olsun aldırmak istemem o yüzden hiç gereği yok dedm . Hele ki çıkacak sonucta ihtimal söz konusu belki boşuna yıpratırm kendimi . Ölçüm yaptrdim ama ense burun normal . 20.hafta ayrıntılı ultrasona girecegm sadece .
Aynen öyle :)Aynen canım bende aynı fikirdeyim. Ben bu çocuğu aldırma gibi bi düşünceye sahip değilsem niye kendimi uzuyum ki boşuna
Ne olursa olsun tabini doğurmak son ana kadar ama bilmek iyi bişey bence çünkü yaşadım o korkuyu 9 ay öyle mi böyle mi çekilmezne olursa olsun doğurcam diyenler yaptırmasın ama durumu önceden bilmek isteyenler yaptırsın 3lü taramadan daha güvenilir 2 li tarama testi
Ben yaptırmadım. Doktorada neticesi sadece aldırmakla sonçlanack herhangi bişy yaptrmak istemyrm dedim. Boşuna strest bence. Ama çözümü olablck testlere tamamHanımlar merhaba. Öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelere de sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben 9+4 haftalık hamileyim. Siz tecrübeli arkadaşlara soruyorum ikili tarama testi yapmalı mıyım? Çok korkuyorum ya kötü çıkarsa hamileliğim bana zehir gibi gelecek. Ama yapmasam da içim de merak kuşku kalacak. Napmalıyım
Hanımlar merhaba. Öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelere de sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben 9+4 haftalık hamileyim. Siz tecrübeli arkadaşlara soruyorum ikili tarama testi yapmalı mıyım? Çok korkuyorum ya kötü çıkarsa hamileliğim bana zehir gibi gelecek. Ama yapmasam da içim de merak kuşku kalacak. Napmalıyım
Canım yapılacak tek müdahale gebeliğin sonlandırılması .Tabi sonlandırma düşüncesi olanlar yaptırabilir yoksa gereksiz can sıkıntısı.Ben şuanda 13+2 yim geçen hafta yaptırdım bugün sonuçları alacağım çok heyecanlıyım. Bence yapılmasında fayda var tabiki endiseleriniz oluyor ama herseyi önceden takip edebilmemiz ve müdahale edilmesi için tıp ilerlemedi mi zaten.
Ben yaptırdım ama 3 lü test ve detaylı ultrason yaptırmadım aynı sebeplerden. Çok şart değil eskiden test mi vardı.Hanımlar merhaba. Öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelere de sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben 9+4 haftalık hamileyim. Siz tecrübeli arkadaşlara soruyorum ikili tarama testi yapmalı mıyım? Çok korkuyorum ya kötü çıkarsa hamileliğim bana zehir gibi gelecek. Ama yapmasam da içim de merak kuşku kalacak. Napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?