ikili tarama testi . Kizlar bir baksanız rica etsem ?

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
123
Kizlar bugun ikili test yaptirdim ama kan sonuclarini daha almadim. Sonuclarim;
OBSTETRIK US INCELEMESI
Uterin kavite icerisinde, CRL ölçümüne göre 12 hafta 6 gun (66.8 mm) ile uyumlu FKA pozitif embriyo izlenmistir.

Retrokoryonik kanama izlenmedi.

Servikal kanal kapalidir.

NT: 1.1 mm olculmustur.

Cevap veren arkadaslara simdiden tsk ederim. Yardimci olursaniz cok sevinirim sonuclarim normal mi sizce doktor iyi gozukuyor dedi ama iste rahat duramiyorum. Cevaplarinizi bekliyorummm

Canimsin :) Kan sonuclarimda haftaya insallah Allahim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Iki parcadan bise olmaz canim evham yapma hamileliginin tadini cikar :) cok guzel gunler bunlar ben ikinci kez yasiyorum cok sukur :)

Canim biliyoruum :) Konu acmistin galiba degil mi bununla ilgili Bebisin daha cok kucuktu yine hamile oldugunu ogrenmistin Hayirlisi olsun insallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :) Ya canim tadini cikarmaya calisiyorum ama iste gel bana anlat kan sonuclarinda ne cikacak ne olacak ama ense kalinligi cok iyi sukur önemli de herhalde. Her seferinde temizlik yaparken olsun biyeri silerken olsun ister istemez egilip dogruluyorum karnim iki buklum kaliyor daha buyumegi icin rahatim ama icindeki sıkıştı mi aceba diyorum hahah benim aceba diyorumlarim hiic bitmez :))

Ve her saat her dakika tablet elimde dolasiyorum evde radyasyona maruz kaliyor mu aceba bebisim bisey olur mu :(

Canim biliyoruum :) Konu acmistin galiba degil mi bununla ilgili Bebisin daha cok kucuktu yine hamile oldugunu ogrenmistin Hayirlisi olsun insallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :) Ya canim tadini cikarmaya calisiyorum ama iste gel bana anlat kan sonuclarinda ne cikacak ne olacak ama ense kalinligi cok iyi sukur önemli de herhalde. Her seferinde temizlik yaparken olsun biyeri silerken olsun ister istemez egilip dogruluyorum karnim iki buklum kaliyor daha buyumegi icin rahatim ama icindeki sıkıştı mi aceba diyorum hahah benim aceba diyorumlarim hiic bitmez :))
Bebislerimiz sandigimiz kadar hassas degiller bazen bizden bile gucluler :) evet kizimda daha alti aylik bende henuz dr gitmedim ins bu bebisimde sagliklidir ve kucagima alabilirim :) bende kan dusuklugu cok oluyor hamilelik doneminde kizimda 9 a kadar dusmustu ve suan kizimdada kansizlik var ins kan degerlerin iyidir ;)

Bebislerimiz sandigimiz kadar hassas degiller bazen bizden bile gucluler :) evet kizimda daha alti aylik bende henuz dr gitmedim ins bu bebisimde sagliklidir ve kucagima alabilirim :) bende kan dusuklugu cok oluyor hamilelik doneminde kizimda 9 a kadar dusmustu ve suan kizimdada kansizlik var ins kan degerlerin iyidir :KK66:
Bende oyle dusunuyorum ve hic sakinmak istemiyorum caniim. Ay arkadas gibi buyurler bence cok guzel bisey. Doktoruna gorun ihmal etme insallah saglikla bu bebisinide kucagina alirsin canim. Allah yardimcin olsun hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Kan degerlerimi bilmiyorum ama insallah iyidir cevaplarin icin cok cok tsk ederim.

Bende oyle dusunuyorum ve hic sakinmak istemiyorum caniim. Ay arkadas gibi buyurler bence cok guzel bisey. Doktoruna gorun ihmal etme insallah saglikla bu bebisinide kucagina alirsin canim. Allah yardimcin olsun hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin. Kan degerlerimi bilmiyorum ama insallah iyidir cevaplarin icin cok cok tsk ederim.
Amin canim cok saol iyi dileklerin icin ;)

Arkadaşla lütfen yardım edin amniyosentez yapmak istemiyorum ikili testim çok mu kötü 26 yaşındayım
İkili testimde
pap-a 1.66 ml düzeltilmiş mom 0.78
fb hcg 126 ml düzeltilmiş mom 3.18
Yas riski 1:1239
biyokimyasal trisomy 21riski 1:250
Kombine trisomy 21riski 1:1540
trisomy 13/18+ nt <1:10000
gebelik yaşı 12+1
Crl 57
nasal bone bilinmiyor
nuchal translucency mom 0.80
Yardim edin lutfennnnnn

Arkadaşla lütfen yardım edin amniyosentez yapmak istemiyorum ikili testim çok mu kötü 26 yaşındayım
İkili testimde
pap-a 1.66 ml düzeltilmiş mom 0.78
fb hcg 126 ml düzeltilmiş mom 3.18
Yas riski 1:1239
biyokimyasal trisomy 21riski 1:250
Kombine trisomy 21riski 1:1540
trisomy 13/18+ nt <1:10000
gebelik yaşı 12+1
Crl 57
nasal bone bilinmiyor
nuchal translucency mom 0.80
Yardim edin lutfennnnnn

Tatlım çok kötü değil benim 2 li testim iyi ama 4 lü testim kötü çıktı. 1/241 civarı çıktı bAna da amniyosentez önerdiler ama ben de yaptırmak istemiyom. Başka bi hastaneden tekrR 4 lü testyaptırdım onun sonucunu bekliyom.
Ben de şunu merak ediyom acaba farklı hastaneden yapılan testler farklılık gösterir öi.

Tatlım çok kötü değil benim 2 li testim iyi ama 4 lü testim kötü çıktı. 1/241 civarı çıktı bAna da amniyosentez önerdiler ama ben de yaptırmak istemiyom. Başka bi hastaneden tekrR 4 lü testyaptırdım onun sonucunu bekliyom.
Ben de şunu merak ediyom acaba farklı hastaneden yapılan testler farklılık gösterir öi.
sonucu aldığında bizleride bilgilendirirmisin bide harmoni testi duydum gerçi pahalı ama bilmiyorum kafam çok karışık keşke hiç yaptırmasaydım 13 haftalık bebeğinin hareketlerini hisseden var mı çok mu kuruntuluyum

Sonuç çıksın yazıcam zaten . Ama şunu biliyorum doktorun yaptığı en ufak ml lik ölçü bile farklılık gösteriyo. Eğer içine sinmesse farlı bir hastanede bi daha yaptır benim gibi. Bu arada 13 hafta bebek hareketlerini hissetmek için çok erken

Back
X