• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili tarama testi madurları

muziiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
6
0
1
37
Arkadaşlar 26 yaşındayım ve ikinci gebeliğim ilkin hiç böyle sorunlar yaşamadım geçen hafta ikili tarama testi yaptırdım ve sonuçlarımı dün aldım sizce çok mu kötü amniyosentez yapmak istemiyorum sonuçlarım şöyle
papp-a 1.66ml düzeltilmiş mom 1.78
fb-hcg 127ml düzeltimiş mom 3.18
yaş riski 1:1239
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:250
kombine trisomy 21riski 1:1540
trisomy 13/18+nt <1/10000
gebelik yaşı 12+1
crl 57
nuchal translucency mom 0.80
nasal bone bilinmiyor
bilen biri yorumlaya bilirmi lütfen çok mu kötü ne yapmam lazım yardım

Yaw varya igrenc su testler bana hamileligimi zehir ettirdi.hamileyken 1/125 okadar riskili ve kotuu down sendromlu olmasi yuksek.kabus gibi gecti ilk ogrendigimde sonra kendimi toparladim ama ultrason sonuclarim cok iyiudii.olcunler falan.yok aminosentez yok cvk ayy kafayi yiycrktim.en soninda dawnda olsa benim oglum dedim ve allaha sigindim.şükür olsun tosuncuk gibi yakisikli akilli bi oglum oldu.9 aylik maşalah.sakin kafani takma ama iyi bi oltrasonda burnuna ve ensesine bide kalp bobreklerini surekli konrtol et.amino mamino yaptirma

bence ikili testlerin sonucu %80 lerde kalıyor doktorunuza prenetal testi sorun bence ben kendim içimde şüphe olmaması için Harmony testi yaptırdım aklımda hiçbir soru işareti kalmadı.Doktorlarda artık harmony e yonlendiriyor kendileri içinde en güvenli olanı bu bu testten sonra zaten diğerlerinede gerek kalmıyor özelliklede amniyosenteze bilgi vermek istedim.Canınızı sıkmayın bir araştırın bence...

Çok sağ olun yorumlarınız için Harmoni testi araştırcam içim azda olsa rahatladı Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin

Yaw varya igrenc su testler bana hamileligimi zehir ettirdi.hamileyken 1/125 okadar riskili ve kotuu down sendromlu olmasi yuksek.kabus gibi gecti ilk ogrendigimde sonra kendimi toparladim ama ultrason sonuclarim cok iyiudii.olcunler falan.yok aminosentez yok cvk ayy kafayi yiycrktim.en soninda dawnda olsa benim oglum dedim ve allaha sigindim.şükür olsun tosuncuk gibi yakisikli akilli bi oglum oldu.9 aylik maşalah.sakin kafani takma ama iyi bi oltrasonda burnuna ve ensesine bide kalp bobreklerini surekli konrtol et.amino mamino yaptirma
ALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİZ ÇOK GÜZELLLL O TESTLER BENİDE ÖYLE ÇILDIRTTI SIRF BU YÜZDEN GEBELİĞİMİ YAŞAYACAĞIMA BU SİTEDE BENİM GİBİ OLUPTA SAĞLIKLI DOĞRURAN İNSANLARI BULMAYA ÇALIŞIYORUM TAM UMURSAMIYIM DERKEN AKLIMA GELİYOR ÇILDIRIYORUM NE TESTLERMİŞ BUNLARR

Umursama
ALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİZ ÇOK GÜZELLLL O TESTLER BENİDE ÖYLE ÇILDIRTTI SIRF BU YÜZDEN GEBELİĞİMİ YAŞAYACAĞIMA BU SİTEDE BENİM GİBİ OLUPTA SAĞLIKLI DOĞRURAN İNSANLARI BULMAYA ÇALIŞIYORUM TAM UMURSAMIYIM DERKEN AKLIMA GELİYOR ÇILDIRIYORUM NE TESTLERMİŞ BUNLARR
Arkadasimfarettki yaptin coxik sagliksiz aldirdin.yine hamile kaldin dogurdin saglikli ve aniden yuksek atesten menengic oldu alalh korusun me olcak engel olabicenmi allaha sigin.birada tesekkurler bebegim icinn:))

Back
X