Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nifty testi var ona bakabilirsiniz. 2li 3lü 4lü testler sadece olasılığı veriyor.
Doktorunuz fetal dna (nifty) testi önermedi mi? Onu yaptırmanızda fayda var derim.
Canım hemen moralini bozma benim tarama testim de risklidir hem fetal dna hem amniyosentez yaptırdım. S3nde yaptırabilirsiniz.basit islemler
Bu sadece olasılık bildiren bir test. Teşhis fetal dna ile olur. Bence onu yaptırın rahat bir hamilelik geçirin böyle kafanızda hep soru işareti kalır
Siz etrafın ne dediğine bakmayın bu işin uzmanı sizin doktorunuz o ne derse ona itimat edin hamileliğinizin tadını çıkarın![]()
Doktorunuz fetal dna (nifty) testi önermedi mi? Onu yaptırmanızda fayda var derim.
Ne kadar fiyat aldınız acaba ?Önerdi ama malesef nifty testi ücreti çok yüksek
Benim de riskliydi.
Bana da ileri seviye testler önerildi fakat herhangi bir engel olsa bile aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım. Olumsuz bir şey varsa da doğumda öğrenirim dedim. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Sizin de olumlu sonuçlanır inşallah
10 binNe kadar fiyat aldınız acaba ?
Anladım canım o zaman detaylıyı bekleyeceksin ikili testler çok doğru sonuç vermiyor, kalbini gönlünü ferah tut.10 bin
Biz 7 bin aldık fiyat olarak , ense kalınlığı 2.8 riskli diye yaptıracağız10 bin
o kadar aman aman bir risk yok tarama testlerinde kombine risk de değerlendirilir o da 900 küsürlarda. için rahat olsun benim biyokimyasal 222 ve kombine 1223 dü ellerinizden öper 1 yaşında kızım var sağlıklı doğdu. doktor kendini garantiye alkmak için test öneriyor. Tabi tanı testi yapsanız yine içiniz rahatlar fakat dilerseniz perinatoloji uzmanına gidin fetüsü bir iyice incelesin burun kemiği ense kalınlığı kalp kapakçıkları bağırsaklarını böbreklerini tekrardan bir değerlendirme yapar. benim perinotoloji uzmanım sadece raporuna kendini garantiye almak için tanı testi önermişti ama konuştuğumuzda hamileliğin keyfini çıkar 22 hafta da görüşürüz demişti. kendini sıkma kombine değerin o kadar kötü değil