İkili tarama testi sonucu riskli denildi yardımcı olur musunuz

mumci

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
5
1
1
29
16932166224225511469777849867886.webp
tarama

Benim de riskliydi.
Bana da ileri seviye testler önerildi fakat herhangi bir engel olsa bile aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım. Olumsuz bir şey varsa da doğumda öğrenirim dedim. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Sizin de olumlu sonuçlanır inşallah

Benim de riskliydi.
Bana da ileri seviye testler önerildi fakat herhangi bir engel olsa bile aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım. Olumsuz bir şey varsa da doğumda öğrenirim dedim. Çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu. Sizin de olumlu sonuçlanır inşallah

Bende öyle diyorum benim ikinci gebeligimdede aynı şey söylendi riskli denildi ama ben aldırma taraftarı değildim yaptirmadim hiç birşey ve çocuğum şuan 6 yaşında ve hiçbir şeyi yok şimdi bu gebeligimdede aynı şey söyleniyor ne olursa olsun kabulumdur dogurucam herşey Allah'tan

o kadar aman aman bir risk yok tarama testlerinde kombine risk de değerlendirilir o da 900 küsürlarda. için rahat olsun benim biyokimyasal 222 ve kombine 1223 dü ellerinizden öper 1 yaşında kızım var sağlıklı doğdu. doktor kendini garantiye alkmak için test öneriyor. Tabi tanı testi yapsanız yine içiniz rahatlar fakat dilerseniz perinatoloji uzmanına gidin fetüsü bir iyice incelesin burun kemiği ense kalınlığı kalp kapakçıkları bağırsaklarını böbreklerini tekrardan bir değerlendirme yapar. benim perinotoloji uzmanım sadece raporuna kendini garantiye almak için tanı testi önermişti ama konuştuğumuzda hamileliğin keyfini çıkar 22 hafta da görüşürüz demişti. kendini sıkma kombine değerin o kadar kötü değil

Back
X