İkili Tarama Testi

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlar merhaba ..
13 haftalık hamisim 3gun once ikili taramaya girdim cinsiyet tahmini istedim buyuk olasilikla kiza benziyo dedi ama calismamiza katilirsaniz daha net soyleyebilirim sadece 1 tup daha fazla kan verceksin dedi tamam dedim kandan cinsiyet tahmini mi yapcak bu nasil oluyo ultrasonda cinsiyeti belirlemek icin poposunu bide galiba bacak arasini olctu buna goremi cinsiyet tahmini yapiyorlar acaba bilgisi olan var mi ?

Birde hormon testi yapmis asagiya ekliyorum baska bir kadin dogum dr.una sordum bunlari niye yapmis anlamadim dedi ne demek oluyo acaba bu test

Eklentiler

• 20170416_181226.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 203
Hakikaten neden hormon testi yaptı ki bence değiştirin doktoru ilk defa duyuyorum böyle bişey. Ayrıca cinsiyet sadece ultrasonda belli olur.

Hakikaten neden hormon testi yaptı ki bence değiştirin doktoru ilk defa duyuyorum böyle bişey. Ayrıca cinsiyet sadece ultrasonda belli olur.

Bende anlam veremeyince baska dr.a sordum o bile bunu neden yapmis anlamadim dedi acaba biseyden suphelendi istedi desem testesteron falan ne alaka

Bende anlam veremeyince baska dr.a sordum o bile bunu neden yapmis anlamadim dedi acaba biseyden suphelendi istedi desem testesteron falan ne alaka

Yanii. Hicbiseyi kafaya takmayın siz güzel bi doktor bulun onla devam edin. Cinsiyet 12. Haftada belli oluyor ama genelde erkekler belli oluyor. Ben kızımı 18. Haftada öğrenmiştim

Yeni bir çalışma yapıyorlar anladığım kadarıyla. Tez aşamasında muhtemelen. Bebeğin ve senin vücudun etkileşim halinde olduğunu düşünürsek erkeklik hormonun senin vücudunda artmış olması teorisi var sanırım. İlginç bir teori ☺☺ ama mantıksız değil. Standart prosedür değil çünkü dediğim gibi muhtemelen tez aşamasında ve siz de çalışmaya katılmayı kabul etmişsiniz o nedenle yapılmış bu testler

muhtemelen doktorunuz yeni bir teori üzerinde çalışıyor. zaten çalışmaya katılmak istermisiniz demiş. kendisiyle görüşün :)

Yeni cikmis buda arastirdigim kadariyla googleda yaziyo hatta 7.haftadan itibaren ogrenilebiliyomus bilmiyorum ne kadar dogru bu sekilde ogrenen var mi metak ediyorum
Bende tutmadi o ...erkek dediler ama kiz cikti :)

Kızlar konu başlığı açtım fakat burdan da yazmak istedim : Kızlar geçen hafta 2'li testte yazmıştım Serenity testi yaptırıdığımı sonuçlarım geldi. Ne yazık ki sonuçlarım beklediğim gibi gelmedi. Kızımda 21. Kromozom bozukluğu yani Down sendromu olduğu tespit edildi. Sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ?

Konu başlığı için ; https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/serenity-sonuclarim-cikti.1022493/

Arkadaşlar selam. Ben 8 haftalıgım kalp ayısını duyduk doktor herşey normal dedi. Bir dolu kan testi istedi standart ama ikili tarama testide istedi. Anlam veremedim erken değilmi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…