MerhabaMerhaba 14+2 günlük gebeyim bugün doktoruma kontrole gittim ikili tarama testi için 1 hafta gec kaldiniz burda yaptiramazsiniz onun yerine DNA testi yaptırın dedi devlet hastanesi ve üniversite de yapmiyomus özel bi yere yönlendirdi orasına 3000 ₺ bu fiyat söyledi bütçemizi aşıyor olmazsa olmuyormu doktor bey dedim önemli yinede karar sizin dedi napicagimi şaşırdım sizce napmaliyim bu konuda bir fikri olan varmi bayanlar??
İkili tarama testlerin icinde en önemlisi ama DNA testi de işimizi görür dedi bende anlamadım, birde şu 3 lu test var ona gerek varmı ilk hamilelikte yaptırmamıştimMerhaba
Ikili testin vakti geçtiyse dörtlü test yaptırabilirsiniz. Eğer riskli bir durum varsa emin olmak için dna testi isterler.
Neden doktorunuz hemen dna testi istedi ilginç.
Ikili yoksa dörtlü test var rahat olun. Ikisi de kesin sonuç vermiyor zaten ama yine de doktorlar için fikir oluşturuyor.
Dortlude aynısı yani sağolun stres yaptım bunun yüzündenMerhaba
Ikili testin vakti geçtiyse dörtlü test yaptırabilirsiniz. Eğer riskli bir durum varsa emin olmak için dna testi isterler.
Neden doktorunuz hemen dna testi istedi ilginç.
Ikili yoksa dörtlü test var rahat olun. Ikisi de kesin sonuç vermiyor zaten ama yine de doktorlar için fikir oluşturuyor.
Dortlu test yaptırmak isterseniz üçlüye gerek yok zaten.İkili tarama testlerin icinde en önemlisi ama DNA testi de işimizi görür dedi bende anlamadım, birde şu 3 lu test var ona gerek varmı ilk hamilelikte yaptırmamıştim
İlk hamileligimde bir sıkıntı yaşamadım aslinda kendisinden de memnunum gayet kibar zaten zorlamadi illa yapın diye ama önemli demesi sıkıntı oldu açıkçası dörtlü yaparız demesi daha iyi olurdu zaten haftaya neden yapmadınız derse bi doktor aklımda var ama bu haftadan sonra da değiştirmek fikri zor geliyor banaDortlu test yaptırmak isterseniz üçlüye gerek yok zaten.
Bence doktorunuzun sızın için iyi bir seçim olup olmadığını düşünmelisiniz
Anladım canım valla içimin rahat etmesi açısından 4lü yaptırırım diye düşünüyorum. Ense kalınlığınada baktırdınızmı?Ben de Yaptırmadım.. 14 haftamda özele gittiğimde geç kalmıştım. 4lü tarama var onu yaptırabilrsiniz ama ben 4lü de yaptırmadım. 21.haftada direk detaylı ultrasona girdim o kadar
İkili test yaptırmış olacağınız tarama testlerin en güvenilir olanı.. Ama onun da zaten tanı koyma gibi bir özelliği yok.. Yine de zamanı geçirmeseydiniz keşke.. Şimdi de 4lü test zamanınız geliyor onun zamanını da geçirmeden gidin onu yaptırın bence.. Daha sonra zaten ayrıntılı ultrason var orada daha çok netleşiyor durum.. Şuana kadar bebeğinide bir anormallik yoksa bence gerek yok gibi.. 4lü test yapıp ayrıntılıyı da yaparsınız içiniz rahatlar.. Bebeğinizin suyu, gelişimi, organlarında sorun yoksa 4lü testi bekleyebilirsiniz.. Ama bir sorun varsa yaptırın bence.. Farklı firmalar var fiyat aralığı değişiyor ama yine 2000_3000 civarındaMerhaba 14+2 günlük gebeyim bugün doktoruma kontrole gittim ikili tarama testi için 1 hafta gec kaldiniz burda yaptiramazsiniz onun yerine DNA testi yaptırın dedi devlet hastanesi ve üniversite de yapmiyomus özel bi yere yönlendirdi orasına 3000 ₺ bu fiyat söyledi bütçemizi aşıyor olmazsa olmuyormu doktor bey dedim önemli yinede karar sizin dedi napicagimi şaşırdım sizce napmaliyim bu konuda bir fikri olan varmi bayanlar??
Eşimin işlerinden dolayı gidemedik cok şükür bebeğimde bir sıkıntı yok zaten haftaya gelin dedi muhtemelen 4lu isteyecektir . Evet biz bi firmaya sorduk 3000 dedi ama vazgeçtim yaptırmayacagimİkili test yaptırmış olacağınız tarama testlerin en güvenilir olanı.. Ama onun da zaten tanı koyma gibi bir özelliği yok.. Yine de zamanı geçirmeseydiniz keşke.. Şimdi de 4lü test zamanınız geliyor onun zamanını da geçirmeden gidin onu yaptırın bence.. Daha sonra zaten ayrıntılı ultrason var orada daha çok netleşiyor durum.. Şuana kadar bebeğinide bir anormallik yoksa bence gerek yok gibi.. 4lü test yapıp ayrıntılıyı da yaparsınız içiniz rahatlar.. Bebeğinizin suyu, gelişimi, organlarında sorun yoksa 4lü testi bekleyebilirsiniz.. Ama bir sorun varsa yaptırın bence.. Farklı firmalar var fiyat aralığı değişiyor ama yine 2000_3000 civarında