Test sonuçlarını yorumlayamayacagım ama bazen bu testler yanlış çıkıyor kesin olmadıgını biliyorsundur .Birde yaş faktörüde yanılta biliyor o yüzden panikleme bence bebişin çok çok saglıklıdır.Sen kendini üzme ki bebeginde üzülmesin canım
SLM amiyonsentez de riskli bi operasyon bende gecen hafta ikili testimi yaptırdım bana da amiyosentez dediler rizkli grup dediler başka bi hastaneye gidip testi tekrarlattım arada birsürü fark cıktı inanamadım.üçlü testi yaptırmadan amiyosentez yaptırmamalısın
bende şimdi üçlü testi bekliyorum eger onda da risk çıkarsa o zaman düşünürüm amiyosentezi.
merhaba arkadaşlar ikili tarama testi yaptırdım ve sınuçları sizinle paylaşıyorum ben hiç birşey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
OBSTETRİK SONOGRAFİK İNCELEME
İnceleme 3 - 6 Mhz 'konveks' prob ile transabdominal bakı ile yapılmıştır.
İntrauterin düzgün konturlu, tek gestasyonel sac mevcuttur.
Gestasyonel sac içerisinde fetal pol izlenmiştir.
CRL: 43,5 mm.; 11 hafta 1 gün.
Fetal kardiak aktivite ritmik ve fizyolojiktir.
NT: 0,9 mm olarak ölçülmüştür.
Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)----
SERBEST BHC
22.5
tatlım benim çevremde o kadar çok gebelik içerisinde bu testleri sıkıntılı çıkan oldu ki.. hepsinin de bebişleri sapasağlam maşallah.. sen aklını gönlünü ferah tut.. bu testlerin sonuçları %100 değil bi ihtimal.. bence birkaç doktora daha danışıp amniyosentez için ona göre karar almalısın die düşünüyorum.. benim annem de kardeşimi 35 yaşında doğurdu çok şükür 17 yaşında dana gibi maşallah