Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah oyledır kaç gündür yüregım agzımda fetal sonucumu beklıyorum ağlıyorum inşallah temız çıkarBenimde beta HCG 260 bin küsürlerdeydi mom değerimi tam hatırlayamasamda 2 nin üzerindeydi ve bebeğim sağlıklı doğdu bu tarama testlerine sakın güvenme benim hamileliğimi zehir ettiler
Kaç güne çıkacakİnşallah oyledır kaç gündür yüregım agzımda fetal sonucumu beklıyorum ağlıyorum inşallah temız çıkar![]()
1 hafta ıcınde çıkar dedılerKaç güne çıkacak
Gönlünüzü ferah tutun dua edin sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağınıza alacaksınız Rabbimin izniyle1 hafta ıcınde çıkar dedıler
İnşallah dualarınızda benıde unutmayın Allah razı olsunGönlünüzü ferah tutun dua edin sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağınıza alacaksınız Rabbimin izniyle
merhaba, nasıl çıktı sonucunuz?1 hafta ıcınde çıkar dedıler
Benimde ikili tarama testi riskli çıktı ve perinatolojiye gönderdi gittim doktor baktı normal herşey dedi detaylı ultrason istedi randavu verdiİkili tarama testım riskli çıktı moralim aşırı bozuk doktor amnıyosentez önerdi. Beta hcg mom degerım 3,22 çıkmıs bu da olması gerekenden 3 katı fazla dedi bu sekılde olup saglıklı doğum yapan varmıdır? Yaş 35 ultrason bulgularım normal
Temız çıktı çok sükürmerhaba, nasıl çıktı sonucunuz?
Ben baştan beri perınatologa gıdıyorum fetal DNA yaptırdım şükür temız çıktı saglıcakla kucagımıza alırız ınsallahBenimde ikili tarama testi riskli çıktı ve perinatolojiye gönderdi gittim doktor baktı normal herşey dedi detaylı ultrason istedi randavu verdi
şükürler olsun çok sevindim. sağlıkla kucağınıza alın inşallahTemız çıktı çok sükür
Sağolun Allah razı olsunşükürler olsun çok sevindim. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Fetal DNA temiz çıktığı halde neden öyle bir şey dedi doktorBenim sınıfımda böyle çıkmıştı daha sonra fetal DNa yaptırmıştık o temiz çıkmıştı ona rağmen ayrıntılı ulatrasyonda doktor bey bana neden böyle yaptığımı kendi olsa doğurmayacağını söyledi kızım gayet sağlıklı inşallah sizinki de öyledir