Bu sonuçlarda bir sıkıntı Yok bence
Normal yazmis ztn risk yazmiyo cnim. Sgra kullanimi fln sordular mi
Evet sordular canımNormal yazmis ztn risk yazmiyo cnim. Sgra kullanimi fln sordular mi
Doktor da öle dedi yaşına göre olan sonuçlara göre çok daha az riskli dedi ama insan merak ediyor yine deCok net bilmiyorum ama anlayabildigim kadariyla guzel sonuclar.
Iciyorum mu dedin. Sgra icene dr kiziyo mu acabaEvet sordular canım
Günde 5 taneye izin verdi kızacak bişey Yok elimde olsa zaten bunu bırakırım ben keyfimden içmiyorum yani bırakmayı denedim girdiğim stres daha yoğundu ve doktor nikotinli en düşük olanını tavsiye ettiIciyorum mu dedin. Sgra icene dr kiziyo mu acaba
Bakalm bana kizcak mi. Braz ters dr um ins moralimi bozmaz. Bende azalttm ama brakamadm malesef. Ins benmde sonucm ii cikarGünde 5 taneye izin verdi kızacak bişey Yok elimde olsa zaten bunu bırakırım ben keyfimden içmiyorum yani bırakmayı denedim girdiğim stres daha yoğundu ve doktor nikotinli en düşük olanını tavsiye etti
Hem para verecem hem ters olacak devlete bile gitmiyorum ben ters bişey der davalık oluruz diye sinirli insanım ben gelemem öle fırçaya felan :) inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimiziBakalm bana kizcak mi. Braz ters dr um ins moralimi bozmaz. Bende azalttm ama brakamadm malesef. Ins benmde sonucm ii cikar
Hahah bnde sn gbiyim o yzdn 2 dr a gidiyorum. Para veriyoruz dedign gbi ama ozel dr da benm biraz garip. Hadi diyorum kotu bsy demiyim ilgilensin ama cidden bzen kasiniolar :)Hem para verecem hem ters olacak devlete bile gitmiyorum ben ters bişey der davalık oluruz diye sinirli insanım ben gelemem öle fırçaya felan :) inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimizi
Valla doktorum çok ilgili benim panik atak olduğumu da bildiğinden cep telefonlarımı bile açar yani gece gündüz devlete de gidiyorum ama sırf özel hastane bana uzak Doğum ansızın gelirse diye mecburiyetten anlayacağınHahah bnde sn gbiyim o yzdn 2 dr a gidiyorum. Para veriyoruz dedign gbi ama ozel dr da benm biraz garip. Hadi diyorum kotu bsy demiyim ilgilensin ama cidden bzen kasiniolar :)
Hahah ayni ben kiz banada bekarken panik atak teshisi kondu guatrliyim o tetiklemis bogazmi biri skio gbi hastaneye kostururdum igneyle rhatlardim sukur suan braz normale dondum ama hala kapali alanda kalamiyorum asansore fln binemiyorum bende devlete gdiyodum ozeller pahali diye ama devletteki makinalar çok eski hicbsy anlamiyorum bebek bile belli olmuyo bide kisa kesiyo kontrolu diye ozele gitmeye basladm bi sorunum olunca ozel dr u ariyorum bende cok rhatlik. Bnde sezeryani sorcam bakalm ozel yapiyosa belki devlete gitmem bile. Alttan muayene olmaya korkuyorum dogumu nsl yaparm blmiyorum. Insallah saglikla buyur dogar minnaklarimizValla doktorum çok ilgili benim panik atak olduğumu da bildiğinden cep telefonlarımı bile açar yani gece gündüz devlete de gidiyorum ama sırf özel hastane bana uzak Doğum ansızın gelirse diye mecburiyetten anlayacağın
Ay Yok ben normal istiyorum Allah'ın izniyle hergün 2 saat yürüyorum sırf bu yüzdenHahah ayni ben kiz banada bekarken panik atak teshisi kondu guatrliyim o tetiklemis bogazmi biri skio gbi hastaneye kostururdum igneyle rhatlardim sukur suan braz normale dondum ama hala kapali alanda kalamiyorum asansore fln binemiyorum bende devlete gdiyodum ozeller pahali diye ama devletteki makinalar çok eski hicbsy anlamiyorum bebek bile belli olmuyo bide kisa kesiyo kontrolu diye ozele gitmeye basladm bi sorunum olunca ozel dr u ariyorum bende cok rhatlik. Bnde sezeryani sorcam bakalm ozel yapiyosa belki devlete gitmem bile. Alttan muayene olmaya korkuyorum dogumu nsl yaparm blmiyorum. Insallah saglikla buyur dogar minnaklarimiz
Kac hftalik oldun senAy Yok ben normal istiyorum Allah'ın izniyle hergün 2 saat yürüyorum sırf bu yüzden
13 canım sen kaç haftalıksınKac hftalik oldun sen
Böle pek bişey anlamadım resim varsa yükle canım öle bakalımHanımlar buda benim ikili test sonucum dokto riskli dedi yorumlayabilen var mi moralim çok bozuk
Hcg:175 mom:4.47
Papp-a:0.471 mom:0.25
Nt:1.20
Nasal bone:bilinmiyor
Crl:49.3
Kombine risk:1.50
Ikili test:1.50
Yaş riski:1.416
Trisomy 13/18:1.420
Dun 12+2 demisti dr um :) pek anlamiyorm bu haftalardan sata gore 1313 canım sen kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?