İkili tarama

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
285
80
18
36
İyi akşamlar hanımlar doktor bugün bana yaş dan dolayı risk var dedi yüksek çıkmış dedi bu konu ile ilgili başına gelen var mı ne yaptınız

Eklentiler

• IMG-20221228-WA0003.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 57
Sizce var mı sıkıntı
Şimdi özelde sırf test parası için böyle yönlendiren doktorlar var. Ama içinize kuşku düşmüştür eminim. Hamilelikte malum stresten uzak durmak lazım. Merkeze gidin baktırın. Bence yok ama.

Şimdi özelde sırf test parası için böyle yönlendiren doktorlar var. Ama içinize kuşku düşmüştür eminim. Hamilelikte malum stresten uzak durmak lazım. Merkeze gidin baktırın. Bence yok ama.
Çok teşekkür ederim olumlu bir konuşma bile iyi geliyor insana istiyor insan bazen

Reactions: Kuf
Çok teşekkür ederim olumlu bir konuşma bile iyi geliyor insana istiyor insan bazen
Kesinlikle. Hamileyken açtığım konulara baktım da geçen cidden tuhaf bir hassasiyet ve korku varmış her konuda. Çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. İçinizi ferah tutun merkezde gösterin. Amniyosentez risksiz bir yöntem olsa hemen yapılsın diyeceğim ama ne gerek var şimdi? Hem varsa gebeliği sonlandiracak misiniz bu da önemli?

Asla Allah'ın verdiği canı almak benim ne hattime o benim kuzum canım o kadar çok bekledim ben onu asla yap deselerde yapmam ne testi ne sonlandırmaya

Asla Allah'ın verdiği canı almak benim ne hattime o benim kuzum canım o kadar çok bekledim ben onu asla yap deselerde yapmam ne testi ne sonlandırmaya
O zaman hiç aklınızı bulandirmayin amniyosentez falanla. Ama.sonucu başka doktora gösterin ben eminim ki benim dediğimi diyecek. Ayrıca çok net down sendromu var dedikleri çoğu bebek normal gelişim gösteren bir bebek olarak doğuyor bu testlere çok da güvenmemek lazım.

Çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattıniz gerçekten bu çok ihtiyaçim vardı duymaya zaten her hafta bebeğim nasıl diye korka korka gidiyorum hastaneye 2 ay onun için evde hep yattım birşey olmasın diye bundan önceki ni anne karnında kaybettim bu yüzden hep bir korku var bende

Reactions: Kuf
Allah korusun. Sağ salim sağlıkla gelecek inşallah hiç korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…