- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
-
Öyle mi dersiniz doktor bana zaten yasdan dolayı bekliyorduk dedi riskYaş yüzünden risk yüksek çıkıyor sanırım genelde. Yani ultrason normalse diğer değerler iyiyse yaş otomatik bir değer.
Evet yaş her zaman risk olarak görülüyor. Diğer değerler için ne dedi? Ultrason özellikle?Öyle mi dersiniz doktor bana zaten yasdan dolayı bekliyorduk dedi risk
Ultrason normal çıktı sıkıntı yok dediEvet yaş her zaman risk olarak görülüyor. Diğer değerler için ne dedi? Ultrason özellikle?
Korkacak bir şey yok bence. Sağlıkla gelsin dünyaya.Ultrason normal çıktı sıkıntı yok dedi
Amin inşallah başka bir doktora bu resmi attım hemen amiyosentez dediKorkacak bir şey yok bence. Sağlıkla gelsin dünyaya.
Özel doktor mu?Amin inşallah başka bir doktora bu resmi attım hemen amiyosentez dedi
EvetÖzel doktor mu?
Bence devlette bir doktora daha gidin.
Bulunduğum yerde tek kadın doğum var bu yüzden merkez e gidicemBence devlette bir doktora daha gidin.
Sizce var mı sıkıntıBence devlette bir doktora daha gidin.
Şimdi özelde sırf test parası için böyle yönlendiren doktorlar var. Ama içinize kuşku düşmüştür eminim. Hamilelikte malum stresten uzak durmak lazım. Merkeze gidin baktırın. Bence yok ama.Sizce var mı sıkıntı
Çok teşekkür ederim olumlu bir konuşma bile iyi geliyor insana istiyor insan bazenŞimdi özelde sırf test parası için böyle yönlendiren doktorlar var. Ama içinize kuşku düşmüştür eminim. Hamilelikte malum stresten uzak durmak lazım. Merkeze gidin baktırın. Bence yok ama.
Kesinlikle. Hamileyken açtığım konulara baktım da geçen cidden tuhaf bir hassasiyet ve korku varmış her konuda. Çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. İçinizi ferah tutun merkezde gösterin. Amniyosentez risksiz bir yöntem olsa hemen yapılsın diyeceğim ama ne gerek var şimdi? Hem varsa gebeliği sonlandiracak misiniz bu da önemli?Çok teşekkür ederim olumlu bir konuşma bile iyi geliyor insana istiyor insan bazen
Asla Allah'ın verdiği canı almak benim ne hattime o benim kuzum canım o kadar çok bekledim ben onu asla yap deselerde yapmam ne testi ne sonlandırmayaKesinlikle. Hamileyken açtığım konulara baktım da geçen cidden tuhaf bir hassasiyet ve korku varmış her konuda. Çok iyi anlıyorum sizi o yüzden. İçinizi ferah tutun merkezde gösterin. Amniyosentez risksiz bir yöntem olsa hemen yapılsın diyeceğim ama ne gerek var şimdi? Hem varsa gebeliği sonlandiracak misiniz bu da önemli?
O zaman hiç aklınızı bulandirmayin amniyosentez falanla. Ama.sonucu başka doktora gösterin ben eminim ki benim dediğimi diyecek. Ayrıca çok net down sendromu var dedikleri çoğu bebek normal gelişim gösteren bir bebek olarak doğuyor bu testlere çok da güvenmemek lazım.Asla Allah'ın verdiği canı almak benim ne hattime o benim kuzum canım o kadar çok bekledim ben onu asla yap deselerde yapmam ne testi ne sonlandırmaya
Çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattıniz gerçekten bu çok ihtiyaçim vardı duymaya zaten her hafta bebeğim nasıl diye korka korka gidiyorum hastaneye 2 ay onun için evde hep yattım birşey olmasın diye bundan önceki ni anne karnında kaybettim bu yüzden hep bir korku var bendeO zaman hiç aklınızı bulandirmayin amniyosentez falanla. Ama.sonucu başka doktora gösterin ben eminim ki benim dediğimi diyecek. Ayrıca çok net down sendromu var dedikleri çoğu bebek normal gelişim gösteren bir bebek olarak doğuyor bu testlere çok da güvenmemek lazım.
Allah korusun. Sağ salim sağlıkla gelecek inşallah hiç korkmayın.Çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi rahatlattıniz gerçekten bu çok ihtiyaçim vardı duymaya zaten her hafta bebeğim nasıl diye korka korka gidiyorum hastaneye 2 ay onun için evde hep yattım birşey olmasın diye bundan önceki ni anne karnında kaybettim bu yüzden hep bir korku var bende
Çok teşekkür ederim gerçekten herkesin evladını kendisine bağışlasınAllah korusun. Sağ salim sağlıkla gelecek inşallah hiç korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?