• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama

lina_nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
285
34
28
25
IMG_9057.webp

Kızlar selam ilk gebelik ve ikili tarama testi yaptırdım böyle bi sonuç çıkmış tam olarak ne oluyo fazla bi bilgim yok bu konuda

Doktoruna gitmen lazım, rapor sonucu doktora düşer e nabizda görünmüyor, sadece bunlar birşey ifade etmez

2-3 haftaya yapılır o zaman testler ay ne stresli işmiş ya
Evet ilk beta HCG bekle keseyi bekle kalp atışı bekle şimdi tarama testi bekle heyecanlı ama stresli bir süreç randevu aldım 11+5 e denk geliyor tarama testi erken felan değil normal bence değil mi

Evet ilk beta HCG bekle keseyi bekle kalp atışı bekle şimdi tarama testi bekle heyecanlı ama stresli bir süreç randevu aldım 11+5 e denk geliyor tarama testi erken felan değil normal bence değil mi
11 de bana yapmadı daha küçük diye 12 de yaptık büyük ihtimal seninde öyle olur çünkü ultrasondan bakıyolar burun kemıgı olusmusmu kalbında sorun varmı dıye bu da ıkılı taramanın bi parçası

11 de bana yapmadı daha küçük diye 12 de yaptık büyük ihtimal seninde öyle olur çünkü ultrasondan bakıyolar burun kemıgı olusmusmu kalbında sorun varmı dıye bu da ıkılı taramanın bi parçası
Başka randevu yoktu o zamana vardı ondan onu aldım bende

Back
X