Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah öyledir. Ever ben de Fetal Dna testi düşünüyorum pazartesi günüİkili testler tanı değil tarama testi yani ihtimalleri gösterir fetal DNA tanı testi uygun bir perinatoğa gidip detaylı ultrasonda bakılsın o zaman anlaşılır ama içiniz rahat olsun şimdilerde herkeste ikilide sorun çıkıyor sonra sorun olmadığı anlaşılıyor
Güzel sonuçların olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallahTeşekkür ederim inşallah öyledir. Ever ben de Fetal Dna testi düşünüyorum pazartesi günü
Amin inşallah çok sağolunGüzel sonuçların olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah
Canım benimde 3,04 çıktı ikili test risk ise 1/281. dün fetal dna verdim 10 gün sonra sonuçlarını bekliyorum inşaallah.Kızlar aranızda hcg mom değeri yüksek çıkan oldu mu? Benim 3,75 çıkmış ve tedirgin oldum. Risk 1/981 ama hcg değeri çok yüksek. Acaba nasıl bir sorun teşkil ediyor bilen var mı?
Ben de fetal Dna testini yaptırdım. Pazartesi günü kan verdim. İnşallah sonuçlarımız temiz gelir. Sonucunu öğrenince buraya da yazarsan çok sevinirimCanım benimde 3,04 çıktı ikili test risk ise 1/281. dün fetal dna verdim 10 gün sonra sonuçlarını bekliyorum inşaallah.
Bende pazartesi günü verdim kanı tabiki yazarım. İnşaallah temiz gelir. Siz hangi firmaya yaptirdiniz ben inviateye yaptrdim bilen varmi bu firmayıBen de fetal Dna testini yaptırdım. Pazartesi günü kan verdim. İnşallah sonuçlarımız temiz gelir. Sonucunu öğrenince buraya da yazarsan çok sevinirim![]()
Genoks firmasına yaptırdım ben. 10 iş günü içerisinde sonuçlanır dedi ama baaklım bekliyoruzBende pazartesi günü verdim kanı tabiki yazarım. İnşaallah temiz gelir. Siz hangi firmaya yaptirdiniz ben inviateye yaptrdim bilen varmi bu firmayı
MerhabalarBende pazartesi günü verdim kanı tabiki yazarım. İnşaallah temiz gelir. Siz hangi firmaya yaptirdiniz ben inviateye yaptrdim bilen varmi bu firmayı
Cok sevindim canim. Benimde dün akşam geldi sonucum. Hamd olsun temiz çıktı bizimde. Benim doktorum cinsiyetimi söylemişti zaten testtede kız çıktı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Merhabalarbenim fetal DNA test sonucum çıktı bugün. Çok şükür temiz çıktı. Tam 1 haftada sonuçlanmış oldu. Cinsiyeti de öğrendik. Minnak bir kız geliyor çok şükür. İnşallah sizin de iyi sonucunuzu okuruz buradan
Çok şükür çok çok sevindimCok sevindim canim. Benimde dün akşam geldi sonucum. Hamd olsun temiz çıktı bizimde. Benim doktorum cinsiyetimi söylemişti zaten testtede kız çıktı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.![]()
Çok sevindim hayırlı olsun benimde beta hcgm yüksek çıkmıştı bende DNA testi yapmıştım cinsiyetini doktorumuz kız olarak söylediÇok şükür çok çok sevindimamin inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız