İkili test 1/75 sonuç..

Adanali0134

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
299
177
33
Herşey yolunda, ensesi, burun kemiği ama test sonucu çok kötü çıktı. 1/75 dedi doktorum.
Papp-a 1.62
Fb-hcg 51.10
Beni rahatlatabilecek olan var mı?
Yarın nifty test için kan alcaklar.

Herşey yolunda, ensesi, burun kemiği ama test sonucu çok kötü çıktı. 1/75 dedi doktorum.
Papp-a 1.62
Fb-hcg 51.10
Canım bu konuda bilgim yok,bende bu hafta ikili test yaptıracağım,yaşdan dolayı riskler çıkacak ve endişeliyim bende..1/75 çıkan sonuç hangi durum için söyledilermi..

İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım,bu testler olasılık üzerine hesaplanıyor ama insan ın içinede kurt düşüyor, nifty sonucun güzel gelir inşallah,dua edelim canım,beklemekten başka birşey gelmiyor malesef

Canım bu konuda bilgim yok,bende bu hafta ikili test yaptıracağım,yaşdan dolayı riskler çıkacak ve endişeliyim bende..1/75 çıkan sonuç hangi durum için söyledilermi..

İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım,bu testler olasılık üzerine hesaplanıyor ama insan ın içinede kurt düşüyor, nifty sonucun güzel gelir inşallah,dua edelim canım,beklemekten başka birşey gelmiyor malesef
Allah razı olsun.

Papp-a 1.62
Fb-hcg 51.10
Aradan uzun zaman geçmiş aama yazmak istedim be merak ettim bebeginizin durumu nasıl, inşallah ferahlatıcı sonuçlar almıssınızdır.

Aradan uzun zaman geçmiş aama yazmak istedim be merak ettim bebeginizin durumu nasıl, inşallah ferahlatıcı sonuçlar almıssınızdır.
Merhaba, Fatal dna yaptırdım ben, Nifty, temiz çıktı. Yaşadığım üzüntü, döktüğüm yaş.. Günlerce sonuç bekleyiş.. Şimdilik iyiyiz. Bu testi yaptırdığım için 3lü 4lü yaptırmama gerek kalkmadı. Sırada detaylı ultrason var.

Oh maşallah bu güzel haberin darısı başıma yarında benim nifty testine gidicem. Bence artık bundan sonra hiç üzme kendini en zor testi atlattın inşallah bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın..

Back
X