Ikili test 2014

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
Kızlar 10+3'üm sıra geldi ikili teste Zeynep Kamil'e randevu almıştım sonra öğrendim ki muayene olup öyle gün veriyorlarmış nerdeyse 1 ay sonraya veriyorlarmış ee o zaman da ben kaçırıyorum ikili testi zeynep kamil de o zaman bana biraz uygun ve iyi bir hastane önerebilecek var mı ? Bu arada ssklıyım kızlar özelde olur yani.

Canm şehir ismi vermemişsin nasl yardmcı olalım birde ordaki herhangi bi özele git sonuçta özeller her açıdan iyi farketmz

Bir yardım istedim kimse duyarlı değilmiş yardım eden olmadı sağolun..

Sen gebede Zeynep kâmile git bazen sıra az olabiliyor bi bakıyorsun bi hafta sonraya gün veriyorlar ben Ümraniye'de ümran tıp merkezinde yaptırmıştım ama devlet olsun dersen Ümraniye devlet hastanesi de aynı günde yapıyorlar doğru haftada gidersen umarım yardımcı olmışjmdur

Sen gebede Zeynep kâmile git bazen sıra az olabiliyor bi bakıyorsun bi hafta sonraya gün veriyorlar ben Ümraniye'de ümran tıp merkezinde yaptırmıştım ama devlet olsun dersen Ümraniye devlet hastanesi de aynı günde yapıyorlar doğru haftada gidersen umarım yardımcı olmışjmdur

Şehir İSTANBUL..
Aldım tekrar randevu zeynep kamile. Benim bildiğim sadece zeynep kamil ve göztepe yapıyor ikili testi. Ama zaten zeynep kamil olmazsa özel de olacak. Senin gittiğin özel ne kadara mal oldu ?

Şehir İSTANBUL..
Aldım tekrar randevu zeynep kamile. Benim bildiğim sadece zeynep kamil ve göztepe yapıyor ikili testi. Ama zaten zeynep kamil olmazsa özel de olacak. Senin gittiğin özel ne kadara mal oldu ?

Olurmu kadın doğumu olan bütün hastaneler yapıyorlar ben 150 liraya yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam baya oldu çünkü sen hangi ilçede oturuyorsun

Olurmu kadın doğumu olan bütün hastaneler yapıyorlar ben 150 liraya yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam baya oldu çünkü sen hangi ilçede oturuyorsun

Ümraniye de. Ayriyetten benim doktorum Numune de oraya kontrole gidiyorum orası bile yapmıyor sen düşün beni zeynep kamil veya göztepeye yönlendirdi

Ümraniye de. Ayriyetten benim doktorum Numune de oraya kontrole gidiyorum orası bile yapmıyor sen düşün beni zeynep kamil veya göztepeye yönlendirdi
Çok şaşırdım valla çünkü arkadaşım Ümraniye devlette yaptırdı neyse git bakalım Zeynep hamile olmasa özelde yaptırırsın buarada günüNü geçirme neZamana aldın randevuyu

Teşekkürler canım iyi geceler :)

ben çokmu geç kaldım arkadaşlar bana da ümraniyeye 12 marta verdi.günüm geçmiş olurmu acaba .zeynep kamile ise 3 martta ara dedi 18 marta vereceğim dedi üf ya ne yapsam ben.pazartesi zeynep kamile gitsem bana orada sıra verirlermi giden varmı.182 den almadan:((

ben çokmu geç kaldım arkadaşlar bana da ümraniyeye 12 marta verdi.günüm geçmiş olurmu acaba .zeynep kamile ise 3 martta ara dedi 18 marta vereceğim dedi üf ya ne yapsam ben.pazartesi zeynep kamile gitsem bana orada sıra verirlermi giden varmı.182 den almadan:((

Kaç haftalıksın daha doğrusu o tarihte kaç haftalık oluyorsun

13.haftamın ortası oluyor sanırım.ama bakalım hemen gidince testi yapıyorlarmı sonraya gün verirlerse yandım.bilmiyorumki hemen yapıyorlarmı..
Zeynep Kamil hemen yapmaz Cnm ama Ümraniye devlete git sabah erkenden randevu almadan onlar aynı gün yapmışlardı arkadaşım öyle yaptırdı

Zeynep Kamil hemen yapmaz Cnm ama Ümraniye devlete git sabah erkenden randevu almadan onlar aynı gün yapmışlardı arkadaşım öyle yaptırdı

ay yüreğime su serptin Allah razı olsun.sabahtan beri içimde sıkıntı olmuştu bu konu bende.o zaman ümraniyeye giderim.aynı gün yapılması çoook iyi.tşk canım.

Back
X