Bir yardım istedim kimse duyarlı değilmiş yardım eden olmadı sağolun..
Sen gebede Zeynep kâmile git bazen sıra az olabiliyor bi bakıyorsun bi hafta sonraya gün veriyorlar ben Ümraniye'de ümran tıp merkezinde yaptırmıştım ama devlet olsun dersen Ümraniye devlet hastanesi de aynı günde yapıyorlar doğru haftada gidersen umarım yardımcı olmışjmdur
Şehir İSTANBUL..
Aldım tekrar randevu zeynep kamile. Benim bildiğim sadece zeynep kamil ve göztepe yapıyor ikili testi. Ama zaten zeynep kamil olmazsa özel de olacak. Senin gittiğin özel ne kadara mal oldu ?
Olurmu kadın doğumu olan bütün hastaneler yapıyorlar ben 150 liraya yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam baya oldu çünkü sen hangi ilçede oturuyorsun
Çok şaşırdım valla çünkü arkadaşım Ümraniye devlette yaptırdı neyse git bakalım Zeynep hamile olmasa özelde yaptırırsın buarada günüNü geçirme neZamana aldın randevuyuÜmraniye de. Ayriyetten benim doktorum Numune de oraya kontrole gidiyorum orası bile yapmıyor sen düşün beni zeynep kamil veya göztepeye yönlendirdi
Çok şaşırdım valla çünkü arkadaşım Ümraniye devlette yaptırdı neyse git bakalım Zeynep hamile olmasa özelde yaptırırsın buarada günüNü geçirme neZamana aldın randevuyu
Hayırlısı olsun Cnm hakkında bişey sormak istersen yazarsınAynen canım. 6 Mart'a aldım 11+3 oluyorum o zaman daha
Hayırlısı olsun Cnm hakkında bişey sormak istersen yazarsın
Ii geceler
Teşekkürler canım iyi geceler :)
ben çokmu geç kaldım arkadaşlar bana da ümraniyeye 12 marta verdi.günüm geçmiş olurmu acaba .zeynep kamile ise 3 martta ara dedi 18 marta vereceğim dedi üf ya ne yapsam ben.pazartesi zeynep kamile gitsem bana orada sıra verirlermi giden varmı.182 den almadan(
Kaç haftalıksın daha doğrusu o tarihte kaç haftalık oluyorsun
Zeynep Kamil hemen yapmaz Cnm ama Ümraniye devlete git sabah erkenden randevu almadan onlar aynı gün yapmışlardı arkadaşım öyle yaptırdı13.haftamın ortası oluyor sanırım.ama bakalım hemen gidince testi yapıyorlarmı sonraya gün verirlerse yandım.bilmiyorumki hemen yapıyorlarmı..
Zeynep Kamil hemen yapmaz Cnm ama Ümraniye devlete git sabah erkenden randevu almadan onlar aynı gün yapmışlardı arkadaşım öyle yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?