ikili test değerlerim sizce nasıl ?????

Ayn35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
11
0
6
35
İzmir
Selamlar arkadaşlar ikili test bazı değerlerımı yazıyorum anlayanlar yorumlayabilir mi lütfen ?

11+2 hamıleıken verıldı kan.. 1991 doğumluyum

OBSTETRIK US

TEK FETUS ÇKS ( + ) POZİTİF

PLASENTA ANTERİOR GRADE 0

PREZENTASYON : BAŞ ( ) MAKAD ( ) TRANSVERS ( + )

AMNİON MAYİ : NORMAL

SAT : 22 KASIM 2013 11 HFT 5G

CRL : 45 MM 11 HFT 2G

NK ( + )

NT : 1.1 MM

x0pLML.jpg

Son düzenleme:
Heralde normal degerlerin .Sonuçta birşey olsa doktorun söylerdi.Ben zaten inanmıyorum bu testlere güvenilir degiller bence.

Son düzenleme:
Heralde normal degerlerin .Sonuçta birşey olsa doktorun söylerdi.Ben zaten inanmıyorum bu testlere güvenilir degiller bence.[/QUOT

doktorum ikili testin güvenirliğinin %85 olduğunu üçlü testin ise %65 olduğunu söyledi. yani ikili test sonuçların normalse diğerini yaptırmaya gerek duymuyorlar genelde. senin sonucunda risk yüzdesi yok mu? mesela bende 1/10000 gibi değerler yazıyordu.

Heralde normal degerlerin .Sonuçta birşey olsa doktorun söylerdi.Ben zaten inanmıyorum bu testlere güvenilir degiller bence.

Heralde normal degerlerin .Sonuçta birşey olsa doktorun söylerdi.Ben zaten inanmıyorum bu testlere güvenilir degiller bence.[/QUOT

doktorum ikili testin güvenirliğinin %85 olduğunu üçlü testin ise %65 olduğunu söyledi. yani ikili test sonuçların normalse diğerini yaptırmaya gerek duymuyorlar genelde. senin sonucunda risk yüzdesi yok mu? mesela bende 1/10000 gibi değerler yazıyordu.

ekledim kızlar resimi sonuc bu ne anlıyorsunuz

x0pLML.jpg
Düzenleyen: Ayn35 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :14:25​

4-0.jpg
4-13.jpg
:emir_bebek:Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-08-2014 :nazar:
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 190 gün kaldı.

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla

ekledim kızlar resimi sonuc bu ne anlıyorsunuz

x0pLML.jpg
Düzenleyen: Ayn35 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :14:25​

4-0.jpg
4-13.jpg
:emir_bebek:Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 29-08-2014 :nazar:
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 190 gün kaldı.

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla

değerlerin normal canım. Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah bebeğine

Back
X