ikili test ense kalınlığı

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar bugün 2li test yapıldı sonuçları bir hafta sonra belli olurmuş bebeğin ense boyu 2.1 normallmi sizinkiler nekadar çıktı?

2,5 ve daha kalinlar tehlikeli olabiliyo. ben 13+0ken yaptirdim benim bebegimin ense kalinligi 1,9du.... sagliklidir annesi korkma sen =)

canım endişelenme arkadaşında söylediği gibi 2,5mm ve üzeri problem olabiliyor.benimde 11+4 te yapılmıştı 1,5mm çıkmıştı.sağlıkla gelsin bebişin:emir_bebek:

gayet normal ense kalınlığı canım endişelenme 2.5 ve altı normal yaşın da 35 üstü değilse 2li testin normal çıkar

arkadaşların dediği gibi 2.5 dan yukarda olduğunda riskli ama her ölçümde aynı olmayabiliyor benim bebişinde 1.2 çıkmıştı.

ikili ve uclu testi yaptirmadim ..
ense olcumude 1.5 miydi ne hatirlamiyorum
doktorum riskin yok 3 u gecince tehlikeli oluyor demisti onu hatirliyorum ..
panik stres yapma emin ol bebisin cok sagliklidir annesi ..

Benim ilk bebeğimde ense kalınlığı 4.1 çıkmştı 3 aylıkken Cerrahpaşada Prof Ali Rıza Madazlı hocaya gittik.Plesentadan parça aldı ve malesef sonuç negatif çıktı ve bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ...Bu tür ikili üçlü testler kesin tanı vermez.Aklınızda soru işareti bırakmamak için aminiyo sıvısı veya plesentadan parça aldırmanızı tavsiye ederim

arkadaşlar bugün 2li test yapıldı sonuçları bir hafta sonra belli olurmuş bebeğin ense boyu 2.1 normallmi sizinkiler nekadar çıktı?

Bu yazdıklarım senin için değil canım benimki gibi yüksek çıkanlar için sen yine doktoruna danış uygun görürse bunları yaptır.İnş sağlıkla bebişine kavuşursun bu dönemler çok sıkıntılıdır bilirim.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim 7 aylık oldu çoğu gitti azı kaldı inş...

canım benmde değerim seninkiyle aynı çıktı.doktora yüksekmi diye sordum bende biraz taktım çünkü herkesin genelde 1. küsürlü çıkmış. hayır dedi gayet normal 3ün üzerinde olmaması gerekiyomuş.Allaha şükürler olsun inş kan sonucuda ii çıkar hayırlı haberlerle dönelim inş

daha perşembe günü 2li test için ense pilisi ölçümü yapıldı.
doktor 2,5 mm'den kalın olursa bizim için anlamlıdır dedi
hiç merak etmeyin sağlıklıdır yavrunuz
sağlıkla doğrursunuz inşallah

bende iki gün önce yaptırdım özel bi kılinikte ölçüldü 1.16 çıktı bugun tıp fakültesine gittim 0.98 çıktı 12+5 günlük bebeğim iki gün arayla farklı sonuç çıktı ama ben tıp fakültesine güveniyorum. 3 ün altı iyi dendi de benimki de pek bi ince çıktı.

canım benmde değerim seninkiyle aynı çıktı.doktora yüksekmi diye sordum bende biraz taktım çünkü herkesin genelde 1. küsürlü çıkmış. hayır dedi gayet normal 3ün üzerinde olmaması gerekiyomuş.Allaha şükürler olsun inş kan sonucuda ii çıkar hayırlı haberlerle dönelim inş

canım seninkidemi 2.1 çıktı benim daha kan tahlillerim çıkmadı inş allah herkeze sağlıklı bebişler nasip eder bizede arkadaşım saol canım

Back
X