ikili test gerekli mi?

burukerik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
94
31
3
arkadaslar 2 hafta sonra 2li testim var ama tereddütteyim yaptırmak konusunda.allah korusun risk yüksek cıksa neyapılabilinirki sonuçta? aldıracak mıyım ki içimde kalbi atan bi varlığı? 13 haftalık olacak bebeğim zaten 3 aydan sonra almıyorki doktorlar bildiğim kadarıyla.Kafamı karıştırmayıp hiç yaptırmasam mı diyorum..Bana yol gösterin lütfen

alın benden de o kadar.. bu forumda yazanlar kafamı karıştırdı, evet bebeği aldırmayı düşünmüyorsak yaptırmanın bir alemi yok gibi geliyor bana da.. özel hastanede yaptırmak yerine devlette yaptırabilirim en iyi ihtimalle.. zaten kesin sonuç vermiyormuş, yüzde ihtimali veriyormuş

Cuma günü 2 li test için gittim ense kalınlığı 1.09 cm çıktı dr normal dedi içim rahatladı valla.kan da verdim 12 gün sonra ararız dediler.bu arada büyük ihtimalle oğlum olacakmış bi türlü göstermedi ya bacak bacak üstüne atıyor bağdaş kurmuş oturuyor bitürlü açmadı yaramaz yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…