T TugbaGC Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2018 8 0 1 32 24 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaGC #1 Anlayan var mı kızlar benim test sonucum doktora bir hafta sonda gideceğim meraktan zaman geçmiyor
B Bitter cikolataa Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2017 760 520 103 24 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaGC #2 Gayet güzel değerlerin Cut off değerin altında yazıyor bana öyle geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres yapma boşyere
Gayet güzel değerlerin Cut off değerin altında yazıyor bana öyle geldi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres yapma boşyere
Nilayyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2016 594 1.241 63 24 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaGC #3 TugbaGC .!.: Anlayan var mı kızlar benim test sonucum doktora bir hafta sonda gideceğim meraktan zaman geçmiyor Genişletmek için tıkla... Sonucunuz gayet güzel çıkmış. Düşük risk grubundasınız. Benim de sonucum buna yakın çıkmıştı çok araştırdım doktorum da sonucumun güzel olduğunu söylemişti.
TugbaGC .!.: Anlayan var mı kızlar benim test sonucum doktora bir hafta sonda gideceğim meraktan zaman geçmiyor Genişletmek için tıkla... Sonucunuz gayet güzel çıkmış. Düşük risk grubundasınız. Benim de sonucum buna yakın çıkmıştı çok araştırdım doktorum da sonucumun güzel olduğunu söylemişti.
T TugbaGC Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2018 8 0 1 32 24 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi TugbaGC #4 Amin Allah razı olsun içimi rahatlattınız ailemlemde olduğu için daha tedirginim Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.
Amin Allah razı olsun içimi rahatlattınız ailemlemde olduğu için daha tedirginim Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.