ikili test hakkında yardımcı olur musunuz

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Benim doktorum izne ayrılmıştı bayramdan sonra gel dedi bana 11+2 günlük hamileyim sorum şu ikili test 11. Ve 14. Haftalarda yapiliyor diye okumuştum baska bir doktora yaptirsam olur mu

Ben de 11+2'de yaptırdım canım. Yaptır bence. Allah korusun bir şey varsa bile hazırlıklı oluruz. Doğumda şok yaşamaktansa.

Bence yaptır. Hatta risk varsa kan testini de yaptırırsın. Ama bir sey cıksada aldırmam diyorsan yaptırmayabilirsinde.

İlk hamileliğimde yaptırmıştım, şimdi yaptırmadım. Yaştan dolayı riskli çıkma ihtimali yüksekti. Strese sokmak istemedim. Asıl soru şu Test sonucunda kötü çıkarsa gebeliğe son verirmisin. Benim cevabım hayır olduğu için yaptırmadım. Bu konuyu Dr la beraber karar vermen çok daha iyi olur.

Risk çıkma ihtimali var mı bu testin cevaplar için çok teşekkürler
Risk çıkma ihtimali var. Ben isteyerek yaptırdım. Allah korusun bir şey çıksa da bebeğimden vazgeçmezdim ama en azından kendimi ona hazırlamış olurdum. Doğumdan sonra şok yaşamaktansa hazırlıklı olmak bana daha mantıklı gelmişti. Bir şey çıkmaz inşallah. Benim çevremde hemen hemen herkesin iyi çıktı.

Arkadaşım başka doktora yaptırabilirsin sorun olmaz. Ve bu test olumsuz çıksa bile bebek kesinlikle hasta anlamına gelmiyor bu sadece senin yaş grubunda olup aynı kan değerlerinde olan kişilerde yaşanılan hastalıklı bebek binde kaç oranında ona bakılıyor.testi sorunlu çıkıp sapasağlam bebek doğuruyor millet merak etmeyin Allahın izniyle

Teşekkürler gittim doktora çarşamba sonuçları gostericem doktor bi problem yok dedi cinsiyet ise erkeğe benziyor dedi doğru çıkma ihtimali var mıdır

Back
X