ikili test hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar
dğn normalde gittiğim doktoruma randevum vardı ikili test için gitmeden fiyatı öğreniyim die aradım ve 356 tl olduğunu söylediler :S
daha sonrasında göztepe ssk da tanıdık bi doktor vasıtasıyla yaptırdım ödediğim ücret muayne 15+tes 45 tl

aradaki fiayat farkı açıkcası beni çok tedirgin etti
siz hangi hastanede kaça yaptırdınız ve en önemlisi ssk da yaptırdığım ikili teste sizce güvenmelimiyğim:26:

ben özel laboratuvarda 50 tl ye yaptırdım.....için rahat etmediyse sende öyle yap....
gittiğin hastane özel hastane mi ilk defa o kadar uçuk bir rakamla karşılaştım....

artık devlet hastaneleri ücretsizz yapıoo orda yaptır benceee

arkadasım hiç tedirgin olma özel yerler sallıyo ama cok demişler .bak benim eşim cok hassastı ben 3 ayrı yerde yaptırdım abarrttık yanii ve devlettede özeldede ve labartvardada hep aynı sonuç çıktı şimdi olsa sadece devlette yaptırır para bile vermezdim emin ol hep aynı cıkıyo sonuçta aynı yontemle bakıyorlar.sadece ileri düzey usg dısardan paralı gidersin 4 boyut bebegini renkli görmek için onun da devlette olanı yok zaten

bende özel labaratuarda 60 tl ye yaptırdım. sana verilen fiyat cok uçuk

wallahi çok sağolun içimi rahatlattınız
iki ayrı özel hastaneden fiyat aldım biri 300 dedi kendi doktorum 356 dedi
devlettede 60 a halledince (bu arada sigortam yok ) açıkçası tırstımbu kadar fiyat farkı olunca dedim daha ayrıntılı bişi mi yapıyolar özelde napıyolar die
bu test fiyatından sonrada doktorumu değiştirmeye karar verdim
60 tllik testi 350 ye yapan doğumu 7-8 milyara yapar gibi gelioo :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…