ikili test sonuçları

momtobe1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
32
19
8
44
kızlar ikili test sonuçları hk bilgisi olan var mıdır?
çok anlamadım ben test sonuçlarından. PAPP A 443 diyor, Serbest Beta HCG 124 diyor. başka da birsey yazmıyor. eksik mi anlamadım. zaten çok gec cıktı, bir haftadan fazla sürdü. doktorum henüz yorumlamadı ama merak ettim bilen var mıdır?

Off sorma cok sıkıntılı bir bekleyiş.. Benimde ultrason ölçümleri gayet iyi dedi ama kan için daha 5 gün beklemem lazım aklım çıkıyor.

neyse ben öğrendim az once. cok sukur bir sıkıntı yokmuş doktorum soyledı. benzer durumda olan varsa ıcı rahatlayabılır.

Benimde test sonuçlarım az önce geldi.. :( ne yazıkki durum çok kötü görünüyor.. ancak takılmalımıyım takılmamalımıyım bilemiyorum... ne amniosentez nede bebeği aldırmak düşüncesi içimi sıkıyor ... ve çok duyuyorumki; tekti kötü çıkıp sağlıklı bebekler var :(
Açıkcası şu an iş yerindeyim , çıldırmamak bagıra bagıra aglamamk için zor tutuyorum kendımı...:(

Benimde test sonuçlarım az önce geldi.. :KK43: ne yazıkki durum çok kötü görünüyor.. ancak takılmalımıyım takılmamalımıyım bilemiyorum... ne amniosentez nede bebeği aldırmak düşüncesi içimi sıkıyor ... ve çok duyuyorumki; tekti kötü çıkıp sağlıklı bebekler var :KK43:
Açıkcası şu an iş yerindeyim , çıldırmamak bagıra bagıra aglamamk için zor tutuyorum kendımı...:KK43:

Canim sakin ol. 2li testin %100 bir dogrulugu yok. Banada ensesi biraz kalin dedi 2.5mus ama ben gonlumu ferah tuttum kan sonuclarimda temiz cikti sukur. Emin ol seninle ayni duyguyu yasayip sapa saglam evlatlarina kavusanlar var. Gonlunu ferah tut cocugunu aldirmayi da dusunme.

Canim sakin ol. 2li testin %100 bir dogrulugu yok. Banada ensesi biraz kalin dedi 2.5mus ama ben gonlumu ferah tuttum kan sonuclarimda temiz cikti sukur. Emin ol seninle ayni duyguyu yasayip sapa saglam evlatlarina kavusanlar var. Gonlunu ferah tut cocugunu aldirmayi da dusunme.

Benım kan sonuclarım kötu cıktı cnm

kızlar ikili test yaptırmadım. çünkü hiçbir kesinliği yok, moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor. ikili test sonucu çok kötü çıkan, hatta doktorun doğrudan riskin çok yüksek alalım çocuğu dediği, çok yakın bir tanıdığım var. aldırmadılar, çocuk sapasağlam çok şükür. böyle hikaye o kadar fazla ki. inşallah senin de böyle güzel sonuçlanır, pozitif düşün.

allah yardım etsin sakin olmaya çalışın. anlııyorum sizi, ben de çok korkuyla bekledim.. ama negatif gelseydi de netice aldırmayı düşünmüyordum içten içe.. allah muhafaza ama zaten kesin bir tanı değil, sonuç iyi çıksa da doktorum yüzde yüz diyemeyiz hicbirzaman dedi. aynı sey sonuç kotu cıksa da geçerli. ille oyle olacak deıl.. ama olsa bile, bir suru down sendromlu insan görüyoruz, yazık günah değil mi onların da yaşamaya hakkı var.. su an yoldan geçerken herhangi bir down sendromlunun canına kıymaya hakkımız var mı.. bence esasta aynı şey..
inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza..

kızlar ikili test yaptırmadım. çünkü hiçbir kesinliği yok, moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor. ikili test sonucu çok kötü çıkan, hatta doktorun doğrudan riskin çok yüksek alalım çocuğu dediği, çok yakın bir tanıdığım var. aldırmadılar, çocuk sapasağlam çok şükür. böyle hikaye o kadar fazla ki. inşallah senin de böyle güzel sonuçlanır, pozitif düşün.
Bebek 20-22 hafta olana kadar kesin teşhis konulamıyo, 22 haftada da bebeğin her şeyi var ağzı burnu eli ayağı baya baya bebek resmen cinayet hiç bi anne öyle bi karar vermek zorunda kalmaz umarım, ben yaptırmadım ayrıntılı ultrasonda da pis doktor korkuttu beni biraz bi daha gidiyim diye ''ne olursa olsun doğurucam diyosun'' dedi ben de '' çocuk benim çocuğum hasta da olsa sakat da olsa doğurucam'' dedim. Zaten ayrıntılıyı da hastalığı varsa önceden bilelim doğduğunda müdahale edelim diye yaptırdık, neyse ki bi şey çıkmadı belki varsa minik kalp deliği olabilir dedi doç, kendi doktorum da doğunca kapanıyo, kapanmazsa ialç geçmezse ameliyat korkma dedi. Velhasıl kızlar yaptırmayın o testleri stres yapıyosunuz kortizon salgılayıp bebeğe zarar veriyosunuz. Zeka engelli denilip üstün zekalı doğan kuzenimin çocuğu var.

Back
X