T tualya Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2014 164 26 98 Ankara 1 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tualya #1 Daha net sonucu almadım internet ten laboratuvar sonucuna baktım pâpp â 2582 serbest beta hçğ 24 ense kalınlığı 1.7 ne olur yorum yapın
Daha net sonucu almadım internet ten laboratuvar sonucuna baktım pâpp â 2582 serbest beta hçğ 24 ense kalınlığı 1.7 ne olur yorum yapın
yesilyagmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 373 9 68 35 Kocaeli 1 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tualya #2 tualya .!.: Daha net sonucu almadım internet ten laboratuvar sonucuna baktım pâpp â 2582 serbest beta hçğ 24 ense kalınlığı 1.7 ne olur yorum yapın Genişletmek için tıkla... benim ense kalınlığı 4.8 çıktı sende bişey yok 2.7 ye kadar normal
tualya .!.: Daha net sonucu almadım internet ten laboratuvar sonucuna baktım pâpp â 2582 serbest beta hçğ 24 ense kalınlığı 1.7 ne olur yorum yapın Genişletmek için tıkla... benim ense kalınlığı 4.8 çıktı sende bişey yok 2.7 ye kadar normal
T tualya Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2014 164 26 98 Ankara 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tualya #3 yesilyagmur .!.: benim ense kalınlığı 4.8 çıktı sende bişey yok 2.7 ye kadar normal Genişletmek için tıkla... beni ense kalınlığı değilde papp a ve hcg değerleri korkuttu bilmediğim için... eşimin yiğenide down sendromlu çok korkuyorum yaşım 29 kilom 113
yesilyagmur .!.: benim ense kalınlığı 4.8 çıktı sende bişey yok 2.7 ye kadar normal Genişletmek için tıkla... beni ense kalınlığı değilde papp a ve hcg değerleri korkuttu bilmediğim için... eşimin yiğenide down sendromlu çok korkuyorum yaşım 29 kilom 113
yesilyagmur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 373 9 68 35 Kocaeli 2 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tualya #4 tualya .!.: beni ense kalınlığı değilde papp a ve hcg değerleri korkuttu bilmediğim için... eşimin yiğenide down sendromlu çok korkuyorum yaşım 29 kilom 113 Genişletmek için tıkla... Bunlar sadece istatistiki değerler kesin sonuç vermez kesin sonuç ancak amniosentezle belli olur bide söyle bi durum var sonuç ne olursa olsun ben bu çocuğu doğururum diyorsanız boşuna kafanızı test yapıp karıştırmayın
tualya .!.: beni ense kalınlığı değilde papp a ve hcg değerleri korkuttu bilmediğim için... eşimin yiğenide down sendromlu çok korkuyorum yaşım 29 kilom 113 Genişletmek için tıkla... Bunlar sadece istatistiki değerler kesin sonuç vermez kesin sonuç ancak amniosentezle belli olur bide söyle bi durum var sonuç ne olursa olsun ben bu çocuğu doğururum diyorsanız boşuna kafanızı test yapıp karıştırmayın