ikili test sonucum, lütfen yardımcı olur musunuz?

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
İnternetten öğrendim sonucum çıkmış ancak 10gün sonraya anca randevu alabildim. Tecrübeli anneler bu sonuçları yorumlayabilir misiniz? Şimdiden tşkler.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 4.241
  • image.jpg
    image.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 657
anladığım kadarıyla bi sorun gözükmüyo canım, herşey normal gibi. sonucları göztermek için randevu şart mı ki? ben istediğim zaman gösteriodum sonuçlarımı.

Öyleymiş canım. Drumda sonuçlar çıkınca randevu alır gelirsin demişti, barkottaki hatunda aynı şeyi söyledi o yüzden bekliyorum malesef.

canım bu testler sadece risk olup olmadığını gösteriyo. sonuçların risk yok diyo. şunu da söliyim sana test negatif çıkar bebek doğar hastadır. test pozitif çıkar bebek doğar sağlıklıdır. çok kafana takma derim ben dua et bol bol allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. bende 4 lü tarama yaptırdım sonuçları bekliyorum. stres yapma bebeği çok etkiliyo pozitif ol iyi düşün iyi olsun :KK25:

Sonuçlarda bi risk yok arkadaşım doktorun telefonla bilgi verebilir belki
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

merhaba 12+4 günlük gebelikte ense kalınlığı 1.6 mm Crl ise 6 cm çıktı.Kan sonucum da hcg 86 ml --- düzeltilmiş mom 2,79 pappa 0,82 ml --- düzeltilmiş mom 0,49 çıktı. Kombine risk 1/455 İkili test 1/108 Yaş riski 1/1181 Trisomy 1/10000 yazıyor ultrasonda bebek haftasıyla uyumlu çıktı sizce sorunlu olabilirmi çok tedirginim henüz doktorumla görüşmedim yardımcı olursanız sevinirim.

X