- Konu Sahibi esraseyhan
-
Bulduğun her ikili test konusuna yazarsan hem sen cevapları takip etmekte zorlanırsın hem de boşuna bi kalabalık yaratırsın.
Bu testlerin yanı sıra ense kalınlığı,yaş riski,kombine risk...gibi değerlerin de yazıyo olması lazım.Bu değerlere göre yorum yapabilmek zor.Bu değerlerin yanında zaten olması gereken alt-üst sınır değerler mutlaka vardır.Onlara bakarak da yorumlayabilirsin.Doktoruna ulaşmayı denesen daha doğru olur bence.
kızlar ikili test sonucumda double test kızmı 1/159 çıktı.250 den aşağıda olanlar riskliymiş.doktoru arayamadım hala...naapacam bilmiyorum........
benimde ikili testimde risk çıktı 71 kişiden 1 kişinin bebeğinin mongol olma riski varmış doktor çok korkuttu ama ense kalınlığı burun kemiğinde bi sorun yok sadece kan testimde risk çıkmış.yaşında küçük neden böyle çıktı dedi. 16.haftada amniyosentez yapalım dedi ama 3lü test için bi şey söylemedi.
bende eskişehirde bi profesöre gitmeye karar verdim sizde bu şekilde şüphe duyuyorsanız osmangazi üniversitesinde turgay şener diye bi profesör varmış daha ultrasonda sakat olup olmayacağını zeka geriliğini söylüyormuş.umarım hepimizin sonuçları iyi çıkar ama beklemek sabretmek çok zor maalesef
benimde ikili testimde risk çıktı 71 kişiden 1 kişinin bebeğinin mongol olma riski varmış doktor çok korkuttu ama ense kalınlığı burun kemiğinde bi sorun yok sadece kan testimde risk çıkmış.yaşında küçük neden böyle çıktı dedi. 16.haftada amniyosentez yapalım dedi ama 3lü test için bi şey söylemedi.
bende eskişehirde bi profesöre gitmeye karar verdim sizde bu şekilde şüphe duyuyorsanız osmangazi üniversitesinde turgay şener diye bi profesör varmış daha ultrasonda sakat olup olmayacağını zeka geriliğini söylüyormuş.umarım hepimizin sonuçları iyi çıkar ama beklemek sabretmek çok zor maalesef
yaşım 24,bence gayet normal bi yaş.doktrlr acayip 18ysnda dglmki yasn küçk dyo.bugün gttgm doktrda aynı bunu söyledı.bana bu kadar sertce söyleyen ilk doktra cok kzgnım.daha sonuç belli dglkn mongol olablr eşinzle aldrıp aldrmayacgnıza karar verın dedı.bu kadarda olmaz artk.kahroldm uyuyamyrm.dedkleri kulagmdan gtmyo.
tam alti yil gecmis ama yazmak zorundayim bahsettiginiz doktor asla paraci falan degil bu nasil bir iftira alsa bizden alirdi adam ilk gittigimizde test yaomak zorundayim dedi ve hakkaten hastalik cikti. onun ultrasonu turkiyede tek. zaten devamli yurtdisina cikiyor kendisi duz bir ozel hastane mensubu degil. ayrica muayenehanesine gittik biz ve "gelmenize gerek yok"dedi baska sehirden gelmistik. ikinciye gittiğimizde bende bir hastalik cikmisti telefondan direk beni arasaydiniz neden geldiniz diye de kizmisti. adam paragoz olsa her gun cagirir kotu der. onun doktorlugunu turkiyedeki doktorlar konusamaz bile kaldi ki begenmeyen hasta olsun. gitmezsiniz olur biter. hakarete gerek yokcCANIM BENDE ESKİŞEHİRDEYİM VE BANADA RİSK VAR DEDİLER TURGAY ŞENERE YONLENDİRDİLER
COK PARACI Bİ ADAM SAKIN AMA SAKIN GİTME O ADAMA
ACIBADEM HASTANESİNE GİDYORDUM PARA İÇİN RİSK VAR DİYİP TEST İÇİN PARA ALIYORLAR
HATTA BEN TURGAY ŞENERİ ŞİKAYET ETTİM GECEN HAFTAAA
KEMAL HÜKMEN VAR ADALARDA BİLİRSİN PORSUK ÇAYININ ORDA ONA GİTTİM GAYET SAGLIKLI BEBEGİM
SENDE İYİCE ARAŞTTIRR BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?