Allah razı olsun içime su serptiniz güzel yureginizle herkesin sağlıklı olur yavrusu inşallahDua edicem kardeşim sana ve bebeğine gerçekten . Sende kendini rahatlat ki strese kendin ile bebeğini sokma e mi . İnşallah güzel sonuçlarınız çıkacak annesi
Bilmiyorum inaninDoktor yine de korkuttu risk var diyebenim bilgim yok ikili test hakkında ama altta düşük risk yazıyor zaten. kaldı ki ikili üçlü test sonucu down sendromlu doğacak denen bazı çocuklar da normal doğuyor.
Evet risk var dedi kagitta dusuk yaziyor anlamadım amniyosentez bile dedi yaptır diyeDoktorun riskli mi dedi?
iyi de herkeste risk var. yani kagitta 1/10000den az diyor risk için. benim oranlamam mı çok optimistik? her çocuk için risk var zaten. canınızı sıkıp bebişi üzmeyin, inşaallah sağlıklıdır. ben bu telaşa kapılmamak için hiç ikili test yaptırmadım :xBilmiyorum inaninDoktor yine de korkuttu risk var diyebütün gün zindan oldu
InsallahhRisk her zaman vardır, hiçbir test %100 var-yok diyemez. Bunu bilmeniz lazım. Sizin test sonucunuz düşük riskli. Daha emin olmak istiyorsan diğer testleri de yaptır diye demiştir onu. Canını sıkma, bebeğe yansıyor böyle endişelenmelerin. İyi düşünün hep.
Bende keşke sadece detayliya gitseydin diyorum kendimeiyi de herkeste risk var. yani kagitta 1/10000den az diyor risk için. benim oranlamam mı çok optimistik? her çocuk için risk var zaten. canınızı sıkıp bebişi üzmeyin, inşaallah sağlıklıdır. ben bu telaşa kapılmamak için hiç ikili test yaptırmadım :x
Hayır ama elime bi kağıt verdi ya amniyosentez yap ya da bu hastaneye gidip kromozom kan kontrol ettir dediart niyetli olmak istemiyorum ama özel hastaneye mi gidiyorsunuz?
Evet risk var dedi kagitta dusuk yaziyor anlamadım amniyosentez bile dedi yaptır diye
Başka bi hastaneden randevu aldım ama iki hafta var daha ilk olduğu için korkum daha fazlaEn dogrusu bir doktora daha danismaniz.
Allah Allah, bence bi başka doktora daha danışın. amniyosentez yüksek risk durumlarında ya da başka risk faktörlerinde yapılıyor, düşük risk yazan bie kağıda göre neden yan etkiler göze alınsın anlamadım? illa %100 emin olmak için mi? yaşınız büyük mu acaba? ya da ailenizde down sendromu olan birisi var mı? bence hiç caninizi sikmayin, bebiş gayet iyi (linç yemek istemiyorum, elbette down sendromlu bebekler de gayet iyi ama sizin bebeğiniz onlardan biri değil diye düşünüyorum)Hayır ama elime bi kağıt verdi ya amniyosentez yap ya da bu hastaneye gidip kromozom kan kontrol ettir dedi
Hayır büyük değil 27 daha .Allah Allah, bence bi başka doktora daha danışın. amniyosentez yüksek risk durumlarında ya da başka risk faktörlerinde yapılıyor, düşük risk yazan bie kağıda göre neden yan etkiler göze alınsın anlamadım? illa %100 emin olmak için mi? yaşınız büyük mu acaba? ya da ailenizde down sendromu olan birisi var mı? bence hiç caninizi sikmayin, bebiş gayet iyi (linç yemek istemiyorum, elbette down sendromlu bebekler de gayet iyi ama sizin bebeğiniz onlardan biri değil diye düşünüyorum)
Down sendromu riskiniz çıkmış ve yüksek riskte sanırım bana doktorum önemli olan kombine demişti
Düşün risk yazıyor birinde diğerinde de cut off değerinin altında yazıyor amaDown sendromu riskiniz çıkmış ve yüksek riskte sanırım bana doktorum önemli olan kombine demişti
250 ve daha düşük değerler tıpta riskli diye gözlemlenir ama dediğim gibi kombine risk önemli sizin düşük riskte çıkmış doktorunuz ne dediDüşün risk yazıyor birinde diğerinde de cut off değerinin altında yazıyor ama
Direk amniyosentez dedi risk durumu var ama dedi kombine risk önemlisi neden öyle dedi ki250 ve daha düşük değerler tıpta riskli diye gözlemlenir ama dediğim gibi kombine risk önemli sizin düşük riskte çıkmış doktorunuz ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?