Allah razı olsun içime su serptiniz güzel yureginizle herkesin sağlıklı olur yavrusu inşallahDua edicem kardeşim sana ve bebeğine gerçekten . Sende kendini rahatlat ki strese kendin ile bebeğini sokma e mi . İnşallah güzel sonuçlarınız çıkacak annesi
Kesinlikleİnşallah hepimizin bende çok korkuyorum ikili üçlü test sonucumu almaya gittim devlete gidiyorum ben kendim alıp doktora götürüyorum sonucu aklım çıkıyo dokorun yanına gidene kdar risk bişey var diycek diye artık ömür boyunca hep tedirgin olucaz bişey olmasın evlatlarımıza diye
Korkunun inan anlıyoruz canım sen yine de ferahlamak için diğer testleri yaptır inşallah hepsi güzel cikar ve bize de haber verirsinBilmiyorum inaninDoktor yine de korkuttu risk var diyebütün gün zindan oldu
Ense kalınlığı 0,46Bir perinatologa gidip ayrintili ultrason yaptirabilirsiniz benim riskim de yüksekti 157 de 1 idi. 15. Haftaya kadar bakiyorlar . Ense kalinligi nasik burun kökü var dediler mi? Evetse icinizi ferah tutun. Ayrintili ultrasonla daha da rahatlarsiniz inşallah.
Amin allah razı olsun sizlerden tüm bebeklere annelere içinde de bana dua edin inşallahKorkunun inan anlıyoruz canım sen yine de ferahlamak için diğer testleri yaptır inşallah hepsi güzel cikar ve bize de haber verirsinbuarada gerçekten riskli denilip o kadar güzel şekilde sağlıklı doğan çocuklar var ki . İçini ferah tut bolca inşirah oku karnına sür bebisine
Dua edicem kardeşim sana ve bebeğine gerçekten . Sende kendini rahatlat ki strese kendin ile bebeğini sokma e mi . İnşallah güzel sonuçlarınız çıkacak annesiAmin allah razı olsun sizlerden tüm bebeklere annelere içinde de bana dua edin inşallah
Dua edicem kardeşim sana ve bebeğine gerçekten . Sende kendini rahatlat ki strese kendin ile bebeğini sokma e mi . İnşallah güzel sonuçlarınız çıkacak annesiAmin allah razı olsun sizlerden tüm bebeklere annelere içinde de bana dua edin inşallah
Allah razı olsun içime su serptiniz güzel yureginizle herkesin sağlıklı olur yavrusu inşallahDua edicem kardeşim sana ve bebeğine gerçekten . Sende kendini rahatlat ki strese kendin ile bebeğini sokma e mi . İnşallah güzel sonuçlarınız çıkacak annesi
Sende öylesin dualara tutunmaya bak inan bak bizlerin bile risk görünmese bile çıkabilir o yüzden ferah ol herşey güzel olacak de Allah'a güven gerisi boş .Allah razı olsun içime su serptiniz güzel yureginizle herkesin sağlıklı olur yavrusu inşallah
Amin inşallahSende öylesin dualara tutunmaya bak inan bak bizlerin bile risk görünmese bile çıkabilir o yüzden ferah ol herşey güzel olacak de Allah'a güven gerisi boş .
Oyle yazabiliyorlar aslinda onun var mi yok mu oldugunun belirtilmesi gerek, sonucu etkiliyor. Yalniz ultrasonda bakarken sana yok deseler aklinda kalirdi. Bir de burun kemigi olmasa bunu mutlaka üstüne basa basa söylerlerdi, hatırlamıyorsan cok buyuk ihtimalle sorun yoktur. Sağlıklı olsun InsallahEns
Ense kalınlığı 0,46
Ama burun kökü bilinmiyor yqziyor
Aminnn inşallah rabbim bekleyen herkese sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Yok burunla alakalı bisey demedi .Insallah yoktur da hic birinde yavrularınOyle yazabiliyorlar aslinda onun var mi yok mu oldugunun belirtilmesi gerek, sonucu etkiliyor. Yalniz ultrasonda bakarken sana yok deseler aklinda kalirdi. Bir de burun kemigi olmasa bunu mutlaka üstüne basa basa söylerlerdi, hatırlamıyorsan cok buyuk ihtimalle sorun yoktur. Sağlıklı olsun Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?