ikili test sonucum yardım lütfen!!! kötü mü çıkmış anlayamadım :(

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
arkadaşlar şuanda 13+6 günlük hamileyim tüp bebekle hamile kaldım 12. hafta da ikili test yaptırdık. sonucumu yazıyorum değerlendirseniz sevinirim
kendi yaşım 25 arkadaşlar

NT : 1/4427
BİO IT: 1/259

COMBİN RİSK : 1/851

ense kalınlığımız 1.3 çıktı

bu sonuçta çıkan 1/259 değeri yüzünden doktorum bir risk olabileceğini söyledi önemli olan kombin riskmiş ama yinede çapada bir doktorun değerlendirmesini istedi. çapaya gittik tekrardan ikili test yaptırdık çarşamba günü sonucu alıcam
2 gündür susmadan ağlıyorum yardıma ihtiyacım var lütfen sonucu değerlendirirmisiniz kızlar .

canım bu ıkılı testler yanılabılıyor bılıyosun
benımkıde cok ıyı cıkmıstı ama 7 aylıkken beynınde bır sorun oldugunu soyledıler kordosentez fılna yaptırmıstım sımdı bebegım cok saglıklı yanı hıc guven olmuyor canını sıkma
bende capaya gıdıyordum sureklı ustelık beyın ultrosonu fılanda cektırdım dogduktan sonra cok sukur hıc bır sorun cıkmadı
ınsallah senınkınde e bır sorun cıkmayacak

allah razı olsun arkadaşım içime düştü bi kurt kıpır kıpır

evet canim ya sakin uzme kendini bebek hisseder sonra. bu testler bazen yanlis cikabiliyor bu arada ense kalinligi gayet normal benim bildigim kadariyla kalin degil yani... insallah hayirli haberleri alirsin tez vakitte

Benim ense kalınlığım da 1.8 çıkmıştı . Doktor gayet normal dedi . Seninki de normal .Ama şunu da unutma bu testler sadece bir tarama testi kesin sonuç vermiyor . delikafadulden

Arkadasım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben pazar günü kanamayla hastaneye gittim (kan epey fazlaydı sabah uyandıgımda bacaklarımdan akıyordu çok korktum), hastanede dr. bebekler sağ yaşıyor diyince dünyalar bagıslandı bana sanki(tüp bebekle tek yumurta ikizlerime hamileyim,12w+4)...
dün tüp bebek tedavimi yapan dr.a gittim birisinin ense pilisi kalınlığının oldugunu söyledi o andan itibaren dünya başıma yıkılmıs gibi oldu....dualar ediyorum, tesbihler çekiyorum ama dayanamıyor aglıyorum...
Allahım hepimizin yardımcısı olsun... koryon biopsisi yaptıracagım galiba..

allah inş hayırlısını verir canım n olur üzülme bebişte üzülüo oluruna bıraktım artık hiç susmadan 2 gün ağladım bebişim bana çok ağrı yaptı anladım ki hata yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…