ikili test sonucuna göre kız mı ?

biskuvi

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
73
0
286
40
İstanbul
kızlar 12 haftalık hamileyim.ikili test yaptırdım doktor sonuçlar için sorun yok dedi.ben burda okumuştum hcg değeri cinsiyeti belli ediyormuş.benim hcG(T1) değeri 88313.0 yazıyor.bu durumda kız mı oluyo acaba bilen cevaplarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler:49:

Amerikada yapılan bir araştırmaya göre, 2 li test zamanında yapılan hcg değeri 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kız. ama senin değerin binlerde bir rakam yanlış rakamı yazmışsın bence. Değerin 10. haftadan sonra düşmeye başlar o kadar yüksek olmamalı. Benimki 37 çıkmıştı ama bebişimiz cinsiyetini göstermediği için yorum yapamıyorum. Ama 2 arkadaşımda bu yöntem tuttu. Sağlıklı bir gebelik dilerim.

cevapladığın için teşekkür ederim değer aynen bu böyle yazıyor kağıtta başkada hcg ile ilgili değer yok. burda free hcg diye yazıyorlar acaba o farklı bişe mi ?

hiç bunlarla yorma kendini..benimki 65 ti...50 üstü kız diyorlar ama benim dünya tatlısı bi oğlum oldu...hayırlısı olsun zaten en geç 1 aya kadar öğrenirsiniz kız mı erkek mi...

öyle tabi kız erkek farketmez insan merak ediyor yinede.sizin bu değer iki rakamlı benimki niye böle anlamadım :26:

evet farklı şeyler senin free beta hcg ne bakılmamış totale bakılmış

Benimde hcg 23tü ve oğlum olacak Allah nasip ederse.Artık tesadüf mü bilemem ama testin 12.haftada yapılması çok önemli.12.haftayı geçmemeliymiş.

Back
X