İkili test taraması hakkında

uzunzamansonra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
42
8
1
28
Merhaba hanımlar bugün doktora gittik ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldığı bebeğimin herşey normal doktor ikili test zamanı yaptırmak isterseniz yapalım dedi biz kabul etmedik sonuçta Rabbimden gelen herşeye razıyız ama yine aklımda soru işareti acaba yaptırsam mı die sizler ne yaptınız ??

Bende yaptırmadım kuzum %100 kesin sonuç değil sonuçta boşuna stres olmaya gerek yok detaylı ultrasonda bakılacak herşeye

Bende yaptırmadım kuzum %100 kesin sonuç değil sonuçta boşuna stres olmaya gerek yok detaylı ultrasonda bakılacak herşeye
Kesinlikle bir çok bayanda okudum sonucu riskli çıkıpta sağlıklı bebek dünyaya getiren Allahım herşeyin hayırlısını versin cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Kesinlikle bir çok bayanda okudum sonucu riskli çıkıpta sağlıklı bebek dünyaya getiren Allahım herşeyin hayırlısını versin cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Merhaba ikili üçlü dörtlü testler olasılık üzerine hesaplanıyor bebegin ense kalınlıgı sizin yaş faktörünüz vs vs ama doktor bir durumdan şüphenirse eger size fetal dna testini öneriyor artık bu kan örneğinde %99.9 sonuç çıkıyor tabi gene size kalmış bir durum bende ilk kızıma yaptırmadım ama ikincisinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah bebeklerimizi saglıkla kucaklarımıza alırız birbirimize çok dua edelim

Ayy çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim aminn dualarım sizlerle

Bencede ikili taramaya gerek yok, tamamen şansa ve yaşa bağlı bir ortalama çıkıyor, ki genelde ben dahil birçok kişide yüksek risk çıktı ve şöyle de bir durum var tarama testlerinde hicbirsey çıkmayıp dogunca ogrenenler de var demek ki cok da dogru testler degil, şimdiki aklim olsa bende yaptirmazdim ama hic kafama da takmıyorum insallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…