İKİLİ TEST ULTRASON

ZEYBAR01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
8
2
46
Bugün ikili teste girdim. kan sonuçlarım çarşamba çıkacak. ultrason sonuçları aldım bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yardımcı olabilecek varmı?

Nuchal kalınlık 1 mm
BPD 16.9 MM
CRL 56.1 MM
Nazal kemik 2.8

benim merak ettiğim bişey var. normalde bu sonuçları doktordan alman lazım ve doktorun sana açıklaması lazım. sanki hiçbişey açıklamıyolarmış gibi geldi. bunlar bebeğin ölçümleri ense kalınlığı burun kemiği kafa çevresi falan

Bugün ikili teste girdim. kan sonuçlarım çarşamba çıkacak. ultrason sonuçları aldım bakıyorum bakıyorum anlamıyorum yardımcı olabilecek varmı?

Nuchal kalınlık 1 mm
BPD 16.9 MM
CRL 56.1 MM
Nazal kemik 2.8

Nuchal kalinlik ense kalinligidir. Gayet iyi. Diger sonuclarin da iyi. Nazal kemik var. Sonucun guzel, kan sonuclarinin da bu sonucu desteklemesi lazim.

Ultrason sonuçlarımı aldım kan sonuçlarım çarşamba günü çıkacak. perşembe günü doktora göstereceğim diğer kan testlerimle birlikte. doktorum hepsini birlikte görmek istedi. doktorumda testi yaptırdığım yer aynı yer aynı hastane fakat bölümler farklı.

a
Ultrason sonuçlarımı aldım kan sonuçlarım çarşamba günü çıkacak. perşembe günü doktora göstereceğim diğer kan testlerimle birlikte. doktorum hepsini birlikte görmek istedi. doktorumda testi yaptırdığım yer aynı yer aynı hastane fakat bölümler farklı.
anladım canım. ikili taramada hepsi beraber doktora gidiyo normalde kanla beraber değerlendiriliyo. inşallah bi sıkıntı olmaz sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun :) içimden bi ses kızın olacak diyo :)

sevgili seznur allah söyletti diyelim. herkes aynı şeyi söylüyor. benim 12 yaşında bir oğlum var. gönlüm kızdan yana ama önceliğimiz sağlığı. rabbim herkesin gönlüne verir inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)

inşallah en önemlisi o zaten sağlıkla dünyaya gelmeleri :) gelişmelerden haberdar et mutlaka olur mu?

X