İkili test yaptırma zamanı

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
Kardeşim 13+5 haftada ultrasona girdi. Bebek 75 mm ancak ense kalınlığı için 2,8 demişler. artmış diye kan almışlar. Kan testi sonucu daha çıkmadı. Ben 12 haftada en iyi sonuç alınıyor diye biliyordum ama sakinleştirmek biraz zor oluyor. Bu test için sizce 14 haftaya yakın bir süre normal mi ? Geç kalınmış olabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.

cevap verebilecek başından böyle bir durum geçen yok muu?

Merhaba,
11-14 testi ikili testtir. kan ve ense kalıngı ölçümü ile yapılır. biyokimyasal risk sonuçlarını bekleyebilirsiniz. doktorunuz yardımcı olacaktır. inşallah sağlıkla deval edecektir.

Merhaba Benim doktorum en doğru sonucun 12. haftada alınacağını söylemişti. ikili test 12 ile 14. haftalar arasında yapılıyor ama 14. haftaya yakın olsa bile test doğru sonuç veremeyebilirmiş hatta çoğu doktor ikiliyi yapmayıp direk üçlü test önerir. sıkıntı yapmayın inşallah bi sıkıntısı yoktur.

Ben ikili testimi pazartesi yaptrdim doktorum iyi dedi ultrason goruntulerine ama pazarteside kan sonucumu alacagim hadi hayirlisi

Ben ikili testimi pazartesi yaptrdim doktorum iyi dedi ultrason goruntulerine ama pazarteside kan sonucumu alacagim hadi hayirlisi
Hakkınızda hayırlısı olsun. inş bizim de kan sonuçlarımız güzel gelir. Bazıları ense kalınlığı 3 mmden fazla ise sıkıntı diyor. Bizim gittiğimiz doktor 2.5 üstü riskli dedi. Beklemek de zor. Allah hepinize yardım etsin. Gönlünüze göre versin.

Birsey olmaz onunda caresini bulurlar saglikla kucagimza aliriz insalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…