• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikili test yaptırmayan var mı?

beyzinggg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
202
74
13
27
Kızlar gerekli mi sizce? detaylı bilgisi olan var mı lütfen🤲🏻🌸

doğurdunuz mu? gereksiz mi sizce

Ben yaptırmadım şuan 20 haftalığım. 2 liyide 3 lüyüde yaptırmadım. Çocuğumun down sendromlu olduğunu öğrensemde ondan vazgeçmeyevektim. O yüzden bunu öğrenip 9 ayı kendime eziyet ederek düşünerek geçirme fikri bana çok mantıksız geldi.

Kızımda yaptırdım 2li testi ve riskli çıktı aldırmıycaktım tabiki ama o günümü ağlayarak geçirdim şükür sağlıklı dünyaya geldi oğlumdada yaptırmadım boşa kendime eziyet etmemek için şükür oda bugün 40 günlük oldu..
egerki Rabbimden ne gelirse razıyım diyorsanız yaptırmayın ama detaylı ultrasonu yaptırmanızı tavsiye edebilirim..
Sağlıkla gelsin miniğiniz🙏

Eğer bebeğinizde bir sorun var dense aldırabilecek biriyseniz yaptırın. Ama ne olursa olsun bebeğim benim bebeğim her halükarda kabulüm derseniz yaptırmasanız da olur. 38+6 haftalık hamileyim bende yaptırmadım.
Çevremde bebeğine sorun var, kesinlikle özürlü aldırın denilen 4 aile vardı, 4ü de aldırmadı ve çocukları sapasağlam. Bu işin sonunda vebal almak da var. Ama doktorumun her dediğini yaparım diyenlere de saygı duyuyorum.

Bazen bebekteki sorun anne karnında tedavi ediliyor yada doğar doğmaz tedavisi yapılıyor bildikleri zaman doğumda ona göre doktor bulunduruyorlar mesela. O yüzden ben yaptırmıştım. Şöylede bir şey var benimki temiz çıkmıştı ama bebek hastaydı ve kürtaj oldum

Bazen bebekteki sorun anne karnında tedavi ediliyor yada doğar doğmaz tedavisi yapılıyor bildikleri zaman doğumda ona göre doktor bulunduruyorlar mesela. O yüzden ben yaptırmıştım. Şöylede bir şey var benimki temiz çıkmıştı ama bebek hastaydı ve kürtaj oldum
önerdiğin bi doktor var mı? Zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum

Back
X