- 4 Mayıs 2017
- 84
- 56
- 3
- 28
- Konu Sahibi Aysel 3363
-
Cok arastirdm ve yaptranlarin ve riskli cikanlarin yüzde 80 i saglikli bebek dunyaya getirmiş ayrica 9 ay boyunca hamileligin tadini cikartmayan lar da cok bi cok kisi yaptirip pisman olmus ayrica bunlari yaptrmak harammış allaha havale ettim icimde ne kadar terddut varsa rqbbim hayirlisini versin yok valla cok merakliyim ama esim ve kaynanam ikna ettiler yapmamam icin hayorlisi deyip susuyorum
Senin bu zihniyetler diye dalga gectigin islam anneleridir ben zihniyetimden cok memnunum niye eskiden ikili testmi vardi hic özurlu cocukta dogmamis sen bildigin yolda debam et akıl vermwk sana kalmamis ben allaha havale ettim o neyi uygun gorrse ilk gebeligim ve pisman da olmicam yaptrmadgm icin insallahoff Allah'ım, işte bu zihniyettekiler anne oluyor, çocuk yetiştiriyor
Bunlari yaptirmanin haram oldugu hangi kitapta yaziyor pardonCok arastirdm ve yaptranlarin ve riskli cikanlarin yüzde 80 i saglikli bebek dunyaya getirmiş ayrica 9 ay boyunca hamileligin tadini cikartmayan lar da cok bi cok kisi yaptirip pisman olmus ayrica bunlari yaptrmak harammış allaha havale ettim icimde ne kadar terddut varsa rqbbim hayirlisini versin yok valla cok merakliyim ama esim ve kaynanam ikna ettiler yapmamam icin hayorlisi deyip susuyorum
Arkadaslar ben 11 haftalik hamileyim gebeligim sahlik ocagi taragindan takip altinda cok sukur saglikli bi gebelik geciriyorum ama hemsire bana hastaneye gidip ikili test yaptrmami syledi ve ikna ettim bugun hastaneye kadar gittim sıra bekliyodum doktora girmeme on dk kala vazgectim testi yapmaktan doğrumu yaptm bilmiyorum ama allaha biraktim rabim neyi uygun gormusse onu verir diye kontrole girdim sadece dojtor vazgecmemi anlayisla karsiladi ultrason goruntusu istedim bebek cok haraketli dedi :) cok mutlu oldum ama icimde korku var acaba yaptrmaliniydim
haram diye nerede yaziyor? siz bilirsiniz tabii de lutfen biyerlerden haram uydurmayin...Cok arastirdm ve yaptranlarin ve riskli cikanlarin yüzde 80 i saglikli bebek dunyaya getirmiş ayrica 9 ay boyunca hamileligin tadini cikartmayan lar da cok bi cok kisi yaptirip pisman olmus ayrica bunlari yaptrmak harammış allaha havale ettim icimde ne kadar terddut varsa rqbbim hayirlisini versin yok valla cok merakliyim ama esim ve kaynanam ikna ettiler yapmamam icin hayorlisi deyip susuyorum
Bende herseyin ALLAH'tan oldugunu bilerek ve düsünerek yaptırmadım.Bi sorunda olmadı hamdolsun .Arkadaslar ben 11 haftalik hamileyim gebeligim sahlik ocagi taragindan takip altinda cok sukur saglikli bi gebelik geciriyorum ama hemsire bana hastaneye gidip ikili test yaptrmami syledi ve ikna ettim bugun hastaneye kadar gittim sıra bekliyodum doktora girmeme on dk kala vazgectim testi yapmaktan doğrumu yaptm bilmiyorum ama allaha biraktim rabim neyi uygun gormusse onu verir diye kontrole girdim sadece dojtor vazgecmemi anlayisla karsiladi ultrason goruntusu istedim bebek cok haraketli dedi :) cok mutlu oldum ama icimde korku var acaba yaptrmaliniydim
Yaptırıp yaptırmamak sizin tercihiniz ona bir şey diyemem ama savunduğunuz şeyler
1 gram ilerleyemiyoruz ya la
Ayrıca gebeliği sağlık ocağı değil kadın doğum uzmanı takip eder.
Bitmiyoruz işte sorun orada. Bitsek de kurtulsalar bizdenbu ülkeyi cehalet bitirecek vol846846864
Bitmiyoruz işte sorun orada. Bitsek de kurtulsalar bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?