Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdım 10.haftamda Panaroma testi. Hem cinsiyeti ortaya çıkıyor hem de down sendromu olup olmadığı ya da genetik hastalıkları varsa cikiyor. Belli başlı kromozomlara bakıyorlar.Kızlar ikili test üçlü test yerine bunu yaptırmak istiyorum fetal DNA Yani NIPT. Aranızda yaptıran var mi? İkilide yanılma oranı çok yüksek
10.haftaya girince mi 10. Hafta bitince mi?Ben yaptırdım 10.haftamda Panaroma testi. Hem cinsiyeti ortaya çıkıyor hem de down sendromu olup olmadığı ya da genetik hastalıkları varsa cikiyor. Belli başlı kromozomlara bakıyorlar.
Hangi firma hangi laboratuvar bilgi verebilir misiniz acabaBen de nifty yaptırdım. Tavsiye ederim. Bu testlerin hepsinin güvenirliği, fiyatı ve sonuç verme süresi aşağı yukarı aynı. Nifty'nin kapsamı biraz daha geniş ve Türkiye'de yapılıyor. İki ayrı doktora sordum ikisi de hepsi aynı fark etmez dedi. Ben 13. haftamın içinde yaptırdım.
Doktorum bana faest testi önermişti ama ben araştırma içindeyim. Panoramayı da daha iyi diyenler var. Ama Türkiye’de yapılması garip geldi çünkü her drdan yurtdışına yollandığını duymuştum.Sayfası bu: The NIFTY Test: Non-Invasive Prenatal Testing (NIPT)
diğer araştırdığım testler:
PANORAMA Doğum Öncesi DNA Tarama Testi | Biruni Laboratuvarı (panorama)
http://www.faesttest.com/ (faest test)
her şehirde kan alma vs. işlemleri farklı düzenlenmiş olabiliyor. arayıp bilgi alın, hangisine ısınırsanız onu yaptırın. hepsi bizimki en iyi diyor ama dediğim gibi doktorların gözünde trezomiler önemli ve bu testlerin hepsi de bu açıdan aynı.
Anladım teşekkür ederim bunu yaptığınız için ikili üçlü dörtlü yapmadınız sanırım ?Panorama ABD'ye yolluyor. Faest İsveç'e. Nifty Türkiye'de yapılıyor. Benim doktorumun üçüyle de anlaşması vardı, hangisini istersen onu yaptır dedi. Başka bir kadın doğum doktoruna daha sordum o da hepsi aynı dedi. Ben de test yaptırmadan önce çok kararsızlık yaşadım. Hepsi kendisininkinin en iyi olduğunu söylüyor, ama istatistiklerine bakarsam hepsi aynı. Ben salgın ortamında kanın yurtdışına gitmesi, kanın Türkiye'de transferi vs. sorun olur mu diye kaygılandığımdan Nifty'yi seçtim. Nifty, Ankara'daki Genoks tarafından yapılıyor, binasına gidip kan verdiğim için içim rahat etti.
Ne kadar ücret ödediniz Nifty testine acaba?Panorama ABD'ye yolluyor. Faest İsveç'e. Nifty Türkiye'de yapılıyor. Benim doktorumun üçüyle de anlaşması vardı, hangisini istersen onu yaptır dedi. Başka bir kadın doğum doktoruna daha sordum o da hepsi aynı dedi. Ben de test yaptırmadan önce çok kararsızlık yaşadım. Hepsi kendisininkinin en iyi olduğunu söylüyor, ama istatistiklerine bakarsam hepsi aynı. Ben salgın ortamında kanın yurtdışına gitmesi, kanın Türkiye'de transferi vs. sorun olur mu diye kaygılandığımdan Nifty'yi seçtim. Nifty, Ankara'daki Genoks tarafından yapılıyor, binasına gidip kan verdiğim için içim rahat etti.