- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
- Konu Sahibi Semrakaya28
Kızlar ikili test icin bazıları zorunlu diyo bazıları zorunlu degil diyo kesin cevabı olan var mı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorunlu degil cnm öyle bişey yok benjm eltim yaptırmadiKızlar ikili test icin bazıları zorunlu diyo bazıları zorunlu degil diyo kesin cevabı olan var mı??
Bende ilk hamileligimde yaptırmadım simdi zorunlu yaptır diyo herkesZorunlu degil cnm öyle bişey yok benjm eltim yaptırmadi
Hayır değil yok öyle bişey bakma sen millete sana kalmış bişey ister yaptır ister yaptırma 4 ay once yaptırmadı son ayına girdiilBende ilk hamileligimde yaptırmadım simdi zorunlu yaptır diyo herkes
Tamam canım cok tesekkur ederimHayır değil yok öyle bişey bakma sen millete sana kalmış bişey ister yaptır ister yaptırma 4 ay once yaptırmadı son ayına girdiil
Cnm zrunlu derken, icinin rahat etmesi icin, onemli bi test..Kızlar ikili test icin bazıları zorunlu diyo bazıları zorunlu degil diyo kesin cevabı olan var mı??
Kızlar ikili test icin bazıları zorunlu diyo bazıları zorunlu degil diyo kesin cevabı olan var mı??
13. haftada oluyo muikili test zorun değil ama bana doktorum yaptıracaksın dedi. Şöyle bir durum var. Bu 2 li testi olmassan bebekte olan sıkıntıyı vs. nasıl bileceksin. Millek takmış down sendromuna ama bunun yanında bebeğin omur ilik yapısındaki bozukluk da bu test ile öğreniliyo erken dönemde. Buna göre de doktorlar daha ciddi takip ediyor. allah korusun diyelim 2 li test yaptırmadınız ve ilerleyen dönemlerde bir sıkıntı çıkarsa bunun vicdan azabını çok çekersiniz.
13. haftada oluyo mu
Ben 12. Hafta dayım onumuzdeki hafta yaptırcam insallahcnm valla ben sanırırm 12. haftada falan yaptırdımç Eğer yanlış hatırlamıyosam 12.-16. haftalarda yapılıyo diye hatırladım ben
Tamam canım tesekkur ederimBence yaptırın, kan alınıp hemen yapılan bi şey. Sizden bi şey gitmiyo ki sonuçta. Bi de allah korusun bi şey öıkarsa doktor söyler zaten size. bir durum çıkarsa önlemini alırsınız doktorla birlikte.
Tamam canım tesekkur ederim
Sen ne kadarlık hamilesin canımRica ederim ne demek. Biz o aşamaları geçtik çok şükür. O nedenle yardımcı olduysam ne mutlu bana:)
valla canım ben yaptırdım bir tek kan alıyorlar o kadar.doktorum yapalım dedi yaptırdım.üçlü teste gerek duymadı.çok şükür bi şey de çıkmadı.bence yaptır için rahat etsin.çocuğun özürlü mü diye değil de genlere bağlı özürlü olma ihtimalini belirliyor.ona göre de bi tedavi uygulanıyor herhalde.Kızlar ikili test icin bazıları zorunlu diyo bazıları zorunlu degil diyo kesin cevabı olan var mı??
Tamam canım sagol: )valla canım ben yaptırdım bir tek kan alıyorlar o kadar.doktorum yapalım dedi yaptırdım.üçlü teste gerek duymadı.çok şükür bi şey de çıkmadı.bence yaptır için rahat etsin.çocuğun özürlü mü diye değil de genlere bağlı özürlü olma ihtimalini belirliyor.ona göre de bi tedavi uygulanıyor herhalde.
Dortlu test ne zaman yaptırılıyorIkili uclu dortlu hicbiri zorunlu degil,hic birini yaptirmadim.
15. Ve 20. Haftalar arasinda yapiliyor.Dortlu test ne zaman yaptırılıyor