- Konu Sahibi desert_roseses
-
arkadaşım ben de testi 2 hafta önce yaptırdım, ben de nedense gergindim, dr. önce rahatla sakin ol dedi, baya uğraştı sonunda ölçümleri alabildi, tam emin değilim ama etkisi olabilir belki..
peki sen gerçekten kasıyor musun kendini?rahat olmaya çalış canım bebeğin küsmüş sana bak :)
o zaman sen üçlü test yaptırdın değilmi.çünkü hafta olarak çok ileridesin. doktor pazartesi yine ölçüm alamazsak üçlü testi bekleyeceğiz dedi.hayırlısı bakalım
Bişey soracağım arkadaşlar ikili test vaktimiz geçti sanıyorum ama ben zaten yaptırma taraftarı değilim. sonuçta sakatta olsa sorunlu da olsa aldırma gibi bi niyetimiz asla olamaz. Rabbim ne şekilde verdiyse bizde emanetini o şekilde kabul ediyoruz. bi problem varsa da şimdiden öğrenip bunalımlara girmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
sizce daha farklı bi zararı olabilir mi? yani kesin yaptırmak gerekir mi?
merhabalar bende bır hafta once ıkılı testını yaptırdım bugun gossterdım sonuclarını doktor nırmal dedı ALLAHıM HERKEZE saglıklı hayırlı ewlatlar wersın
İyi de arkadasim cocuk sakatsa ve bile bile dunyaya getiriyorsan o yavrucaga yazik degil mi?
İyi de arkadasim cocuk sakatsa ve bile bile dunyaya getiriyorsan o yavrucaga yazik degil mi?
Ne kadar yanlış bir düşünce...etrafta down sendromlu insanlar görüyorsundur az çok eğitimlerine göre konuşup bir sürü aktivite yapabiliyorlar ve dünyanın en zararsız insanları.Allah sana boyle bir yavru nasip etmişse sen kim oluyorsun da onu öldürüyorsun?kimse engelli bir bebek istemez çok zor ve meşakkatlidir eminimki ben de istemem ama Rabbim taktir ederse de kabul etmekten başka yapılacak brşey yok.o da bir imtihan..
Ne kadar yanlış bir düşünce...etrafta down sendromlu insanlar görüyorsundur az çok eğitimlerine göre konuşup bir sürü aktivite yapabiliyorlar ve dünyanın en zararsız insanları.Allah sana boyle bir yavru nasip etmişse sen kim oluyorsun da onu öldürüyorsun?kimse engelli bir bebek istemez çok zor ve meşakkatlidir eminimki ben de istemem ama Rabbim taktir ederse de kabul etmekten başka yapılacak brşey yok.o da bir imtihan..
Dusuncemi elestirmek gibi bir luksunuz olamaz. Konusmalariniza dikkat edin. O cocuklarin halini gordunuz mu? Aileleriyle bir araya geldiniz mi? Kendinize saklayin engin bilgilerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?