Ikili test

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
Arkadaşlar bugün ikili test için doktora gittik. Ama bebek hareket etmedi ve arkasını dönmedi. Ve ense ölçümüde alınamadı.Doktor 5 gün sonra tekrar bakalım dedi. Doktor bana çok gergin olduğumu ve bunun bebeği etkilediğini hareketlerini kısıtladığını söyledi. Benimde kafam iyice karıştı. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?

arkadaşım ben de testi 2 hafta önce yaptırdım, ben de nedense gergindim, dr. önce rahatla sakin ol dedi, baya uğraştı sonunda ölçümleri alabildi, tam emin değilim ama etkisi olabilir belki..

arkadaşım ben de testi 2 hafta önce yaptırdım, ben de nedense gergindim, dr. önce rahatla sakin ol dedi, baya uğraştı sonunda ölçümleri alabildi, tam emin değilim ama etkisi olabilir belki..

o zaman sen üçlü test yaptırdın değilmi.çünkü hafta olarak çok ileridesin. doktor pazartesi yine ölçüm alamazsak üçlü testi bekleyeceğiz dedi.hayırlısı bakalım

peki sen gerçekten kasıyor musun kendini?rahat olmaya çalış canım bebeğin küsmüş sana bak :)

sanırım evet. daha önce bir düşük yaptım. kaybetme korkusunu yoğun yaşıyorum galiba. gerçi bu haftalarda bitmesi lazım artık ama.bulantı ve kusmalarımın hala çok yoğun şekilde devam etmeside olumsuz etkiliyor.

merhabalar bende bır hafta once ıkılı testını yaptırdım bugun gossterdım sonuclarını doktor nırmal dedı ALLAHıM HERKEZE saglıklı hayırlı ewlatlar wersın

o zaman sen üçlü test yaptırdın değilmi.çünkü hafta olarak çok ileridesin. doktor pazartesi yine ölçüm alamazsak üçlü testi bekleyeceğiz dedi.hayırlısı bakalım

15. hafta daha bugün başladı canım, 3 lü test henüz yapılmadı haftaya cuma gideceğiz dr. a ne zaman olur bilmiyorum, çok sıkıntı yapma kendine

Bişey soracağım arkadaşlar ikili test vaktimiz geçti sanıyorum ama ben zaten yaptırma taraftarı değilim. sonuçta sakatta olsa sorunlu da olsa aldırma gibi bi niyetimiz asla olamaz. Rabbim ne şekilde verdiyse bizde emanetini o şekilde kabul ediyoruz. bi problem varsa da şimdiden öğrenip bunalımlara girmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
sizce daha farklı bi zararı olabilir mi? yani kesin yaptırmak gerekir mi?

En cok korktugum testler bunlar. Bana daha zamani var ama dusundukce daraliyorum.

Bu testleri kendi doktorumuz mu yapiyor arkadaslar? Yoksa baska bir merkezde mi?

İyi de arkadasim cocuk sakatsa ve bile bile dunyaya getiriyorsan o yavrucaga yazik degil mi?

İyi de arkadasim cocuk sakatsa ve bile bile dunyaya getiriyorsan o yavrucaga yazik degil mi?

Allahın verdiği canı Allah alır. Bizim böyle bi şansımız yok diye düşünüyorum. imtihandır başa gelen çekilir Mevlanın yardımıyla.
Allah göstermesin kimseye.

Ne kadar yanlış bir düşünce...etrafta down sendromlu insanlar görüyorsundur az çok eğitimlerine göre konuşup bir sürü aktivite yapabiliyorlar ve dünyanın en zararsız insanları.Allah sana boyle bir yavru nasip etmişse sen kim oluyorsun da onu öldürüyorsun?kimse engelli bir bebek istemez çok zor ve meşakkatlidir eminimki ben de istemem ama Rabbim taktir ederse de kabul etmekten başka yapılacak brşey yok.o da bir imtihan..

katılıyorum sonuna kadar. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inş.

‎2 li test yaptıranlar kan tahlillerinizde sonuç ne cıktı.. Değerler kaçtı ? benimki ckmış smdi gördüm daha dr a göstermeme 2 gun var..

Dusuncemi elestirmek gibi bir luksunuz olamaz. Konusmalariniza dikkat edin. O cocuklarin halini gordunuz mu? Aileleriyle bir araya geldiniz mi? Kendinize saklayin engin bilgilerinizi

Dusuncemi elestirmek gibi bir luksunuz olamaz. Konusmalariniza dikkat edin. O cocuklarin halini gordunuz mu? Aileleriyle bir araya geldiniz mi? Kendinize saklayin engin bilgilerinizi

Neyi eleştirip eleştiremeyeceğime ben karar veririm.yazdıklarımı bir daha oku hakaret içerikli hiçbir şey yazmadım asïl sen sözlerine dikkat et ukalalık yapma.

Bebeğin ense kalınlığı,burun kökü dedikleri ölçüm ve crl normal olup kan tahlili kötü çıkan varmı ? Benm bu şkil olunca doktor amniosentz istedi haliyle ama yapmadım yapmıcazda. Sadece başka hastanye giidp tkrar ölçmleri yaptılar bebeğim gayet sağlıklı görünüyo ve kan verdim sonçları ay sonu alıcam inşallah biraz da olsa ii çıkar die dua ediyorum. Çıkmasada fzla takmıyı mdiyorum.çünkü bu testten yanılanlar çok var. Verdiği sadece risk %yüz bi bilgi vermiyolar o yuzden dua etmek beklemek en iyisi diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…