ikili test

ozge22ozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
1.640
1.102
248
35
slm kızlar
son adet tarihime gore 10+5 gunluk hamileym fakat ultrasonda 11+2 gozukuyor doktorm pzartesi ikili testi yaptrablrsn dedi ama bazı yerlerde tam 3 ayı doldurmanız gerekiyor yazıyo acaba 1 hafta dha bekliyim mi ?

slm kızlar
son adet tarihime gore 10+5 gunluk hamileym fakat ultrasonda 11+2 gozukuyor doktorm pzartesi ikili testi yaptrablrsn dedi ama bazı yerlerde tam 3 ayı doldurmanız gerekiyor yazıyo acaba 1 hafta dha bekliyim mi ?
Ben 11+5 de yaptırdım, sat a göre 11 dim tam..

slm kızlar
benımde oyle suan 14+4 gunluguz ama doktoruma gore onde yani 15+2 gozukuyo gelişimi onde dedı. bende 12+2 yaptırdım. doktorum 11+4 gıttıgımde yaptırabilirsin demıstı. doktorun dıyosa eger yaptır bence.

benımde oyle suan 14+4 gunluguz ama doktoruma gore onde yani 15+2 gozukuyo gelişimi onde dedı. bende 12+2 yaptırdım. doktorum 11+4 gıttıgımde yaptırabilirsin demıstı. doktorun dıyosa eger yaptır bence.
evet pzrtsi gidiym haklısnz : ))

cnm sonuçları cuma alıcaz ama ense kalınlığı 0.9 dedi doktor bi problem yok dedi ama normal mi snce
Bizim de öyle çıkmıştı gayet normal dedi doktorum, kan testiyle de karşılaştırıyor ense kalınlığını bir risk aralığı veriyor, bence sorun çıkmaz içinizi rahat tutun :)

Arkadaşlar merhaba,
Şuan 12 haftalık hamileyim.Doktorum bebeğin ense kalınlığına baktı ve bence ikili test yaptırmana gerek yok 16 haftalıkken gel hem cinsiyetine bakarız hemde üçlü test yaparız dedi.Aklım çok karışık sizce ikili testi yaptırmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…