İkili testi yaptıran üçlü testi yaptırmalı mı ?

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
İkili testi yaptıran üçlü testi yaptırmak zorunda mı bir sorun teşkil eder mi ?

Ben yaptirmadim tatlim doktor gerek gormedi.
Bu ikili test down sedromu için yapılan dimi canım eğer oysa yapıldı doktor üçlü test istedi ama ben yaptırmak istemiyorum engelli veya değil her türlü doğurucam nasılsa ne gelirse allahtan kabulüm

Evet canm down sendromuna filan bakiliyor. Doktor isteseydi bende yaptirmicaktim. Sonucta aldırma gibi bişey soz konusu degil benim icin. Kalbimizi bozmamiza gerek yok saglicakla alicaz bebeklerimizi inşallah

Evet canm down sendromuna filan bakiliyor. Doktor isteseydi bende yaptirmicaktim. Sonucta aldırma gibi bişey soz konusu degil benim icin. Kalbimizi bozmamiza gerek yok saglicakla alicaz bebeklerimizi inşallah
İnşallah tek duam bu zaten rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

ikili yapıldıysa ve sonuçlar normalse üçlü ve dörtlüye gerek kalmıyor.. ama bence Nonipo Nonipo P Poncikponcik kızlar öğrenseniz daha iyi olabilir.. sadece aldırmak için değil ki bu.. engelli bir çocuğa sahip olmanın gerektirdiği durumları araştırır ona uygun ortamı hazırlarsınız :KK200::anneadayı:

ikili yapıldıysa ve sonuçlar normalse üçlü ve dörtlüye gerek kalmıyor.. ama bence Nonipo Nonipo P Poncikponcik kızlar öğrenseniz daha iyi olabilir.. sadece aldırmak için değil ki bu.. engelli bir çocuğa sahip olmanın gerektirdiği durumları araştırır ona uygun ortamı hazırlarsınız :KK200::anneadayı:

Haklısın canim doktor gerek duymadi yaptirmaya.

Canım zaten 2 li testte çocukta problem olup olmadığına bakılıyor ya ikinci yada üçüncü kes bakmaya ne gerek var ki devamlı kan altırmak iatemiyorum çünkü zaten kolumda bi kan alıyolar bi tetanoz vuruyolar bi hal oldum

Canım zaten 2 li testte çocukta problem olup olmadığına bakılıyor ya ikinci yada üçüncü kes bakmaya ne gerek var ki devamlı kan altırmak iatemiyorum çünkü zaten kolumda bi kan alıyolar bi tetanoz vuruyolar bi hal oldum
ikili bir oran veriyor sonuçta.. tercih tabiki sizin :) ama ben oran yüksek olsa ve doğurmakta kararlıysam çocuğun engelli olduğuna emin olmak isterdim :) o manada dedim. sonuçta daha özel bir çocuğunuz olacak öyle bir durumda :) hazırlıkları bile ona göre yapmak gerekir diye düşündüğümden :) yoksa ben de üçlü dörtlğ yaptırmadım :)

Benim 2li taramam kötü bir oran verdi saatler geçmiyordu ilk başta aldırmsyacağım zaten dedim doktorun önerdiği testleri kabul etmedim ama başa gelince Allah hayırlısını versin harmony testi yaptırmaya karar verdim. Şimdi sonucu bekliyorum. Arkadaşımın da dediği gibi en azından bilinçli bir şekilde dünyaya gelir meleğim.

Benim 2li taramam kötü bir oran verdi saatler geçmiyordu ilk başta aldırmsyacağım zaten dedim doktorun önerdiği testleri kabul etmedim ama başa gelince Allah hayırlısını versin harmony testi yaptırmaya karar verdim. Şimdi sonucu bekliyorum. Arkadaşımın da dediği gibi en azından bilinçli bir şekilde dünyaya gelir meleğim.
yüce gönüllü insanlarsınız yahu.. umarım sıkıntısız kavuşursunuz bebişe.. herkeste bu yürek yok, ben yapamazdım :(

yüce gönüllü insanlarsınız yahu.. umarım sıkıntısız kavuşursunuz bebişe.. herkeste bu yürek yok, ben yapamazdım :KK43:
Aminn. Eminim sen de yapardın. Bir kere o ❤️ atışını duyduktan sonra aramızdaki o bağ hergün katlanarak sağlamlaşıyor. İyi Dileklerin için çok teşekkürler çünkü çok ihtiyacım var. Yine düşünmekten uyuyamıyorum çünkü

Aminn. Eminim sen de yapardın. Bir kere o ❤️ atışını duyduktan sonra aramızdaki o bağ hergün katlanarak sağlamlaşıyor. İyi Dileklerin için çok teşekkürler çünkü çok ihtiyacım var. Yine düşünmekten uyuyamıyorum çünkü
eşimin kuzeninin 3.çocuğuna da risk oranı yüksek dediler.. anne yaşı vb. durumlar da etkindi üstelik.. bir sürü şey söyledilet ama batu'cuk şimdi 1 yaşına yol alıyor :) böyle çok okudum buralarda ben aylardır.. umarım sizin de böyle olur, gönlünüzü ferah tutun.. Allah yardım eder..

2li yaptırdım. Doktorum 3lüye gerek duymadı. Ama radyolojide ayrıntılı usg ye girdim. 16.haftada. Tekrar 21.haftada anatomik tarama olacak perinatolojide. Onun dışında testlere gerek duymadı. İstersen yaparız ama bizce gerekli değil dedi. Bana göre de değil sadece bir oran veriliyor. Usg taramaları daha iyi.

Back
X